Stel (8)

Dít seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Doggy, missionaris, op je buik: er zijn ontelbaar veel seksstandjes. Maar welke past het beste bij jouw sterrenbeeld? Wij zochten het uit.

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Of je nu alleen bent of niet: bij jou draait alles om plezier. Dus dat kan ook betekenen dat je gebruik maakt van een seksspeeltje terwijl je partner toekijkt.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Jij bent romantisch ingesteld. En wat is er nu knusser dan lepeltje-lepeltje? Komt dat goed uit: deze positie is ook heel opwindend. Je zou trouwens ook geen nee zeggen tegen een rollenspel.

Ram

21 maart t/m 20 april

Het liefst heb jij de touwtjes in handen. Je klimt graag bovenop je partner voor het cowgirl standje. Heb je de reversed cowgirl al eens geprobeerd? Daarbij heeft je partner fijn uitzicht op jouw billen.

Stier

21 april t/m 21 mei

Een perfecte vrijpartij houdt voor jou in dat je veel oogcontact hebt met je partner. Het klassieke missionaris-standje is daar natuurlijk perfect voor.

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Voor jou kunnen er niet genoeg standjes de revue passeren. Het liefst wissel je iedere twee minuten van positie. Staand seks hebben is voor jou de beste optie.

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Jij vindt het erg belangrijk dat je sekspartner het naar zijn of haar zin heeft. Als je bovenop zit, kun je goed zien of diegene ervan geniet. Belangrijk: vergeet ook je eigen genot niet!

Lees ook: Vrouwen met dít sterrenbeeld hebben de meeste seks

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Jij bent er niet vies van om iemand te verleiden, maar wordt ook graag als een prinses behandeld. Jij bent gek op doggy-style en dan het liefst voor een spiegel, zodat je alles goed kunt bekijken.

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je bent niet zo van de gekke standjes, maar geeft het wel een kans. Het liefst wil je dat jouw partner vertelt welke positie je moet aannemen. Jouw ideale standje: face-to-face onder de douche.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Gelijkheid en samenwerking is voor jou belangrijk. Kies daarom voor de Schaar, want daarbij is geen van tweeën dominant.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

In het openbaar ben je wat terughoudend, maar onder de lakens alles behalve. Het mag van jou zelfs wel kinky zijn. Welk standje jullie doen, maakt voor jou niet uit, zolang er maar blinddoeken of handboeien in de buurt zijn.

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Je houdt van variatie en hebt inmiddels ieder seksstandje uit de kamasutraboeken al geprobeerd. Ook heb je graag seks op openbare plekken. Daarvoor is de staande doggy-style perfect.

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Je kijkt eerst de kat uit de boom, maar als je iemand beter kent, durf je los te gaan. Je geeft de controle ook graag uit handen. Daarom lig jij tijdens een vrijpartij het liefst op je buik.

Lees ook: Déze drie sterrenbeelden zijn het wildst onder de lakens

Bron: Ze.nl Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen