Déze drie sterrenbeelden zijn het wildst onder de lakens

Wist je dat iemands sterrenbeeld iets kan zeggen over zijn/haar eigenschappen onder de lakens? Met deze drie tekens beleef je de spannendste tijden.

1. De Leeuw

Dit sterrenbeeld is zeker geen ‘zeester’ in bed en houdt wel van wat actie. Leeuwen zijn ijdel, maar niet bang om een showtje te geven en initiatief te nemen. Daarnaast zijn ze enthousiast en creatief, wat de seks alles behalve saai maakt.

2. De Stier

De planeet Venus vormt de belangrijkste drijvende kracht van dit sterrenbeeld, en laat dit nou net die van de liefde zijn. Stieren zijn dan ook erg romantisch en gepassioneerd. Ook zijn ze erg gul en zetten jouw plezier boven die van hunzelf. Ze nemen de tijd voor je en maken het gezellig in de slaapkamer. Kaarsjes aan, muziekje aan en…

3. De Schorpioen

Schorpioenen zijn gepassioneerd en krachtig: vooral onder de lakens. Hoewel ze geen problemen hebben met een one night stand, gaan ze liever voor een diepere emotionele band. Is die eenmaal gevonden, dan geven ze je helemaal aan je over. Niet alleen is het libido van de Schorpioen heel hoog, ook staat dit sterrenbeeld altijd open om nieuwe dingen te ontdekken. Dat belooft heel wat spannende tijden.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images

Lees ook: jarig in april? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen


Lees Vriendin digitaal

Voor €6,50 per maand

Ja, dit wil ik!

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.