Ontwerp Zonder Titel 2021 06 23t122814.812

Met déze truc belandt jouw koffer voortaan als eerste op de bagageband

Ben je eindelijk op je vakantiebestemming, moet je soms nog erg lang wachten op je koffer. Met déze truc kun je dit voorkomen.

Wachten

Nadat je het vliegtuig bent uitgestapt, voel je je vaak niet meer zo fris. Het liefst wil je direct je koffer pakken en door naar je vakantieverblijf. Soms moet je helaas nog lang wachten op je koffer en dit kan erg vervelend zijn. Er blijken drie oplossingen te zijn voor dit probleem. Laten we met de meest riskante oplossing beginnen.

Laat

Wat je zou kunnen doen, is wachten tot het laatste moment met inchecken. De koffers van de overige reizigers zijn dan waarschijnlijk al ingeladen. Grote kans dat jouw koffer als laatste in het vliegtuig belandt en dus ook als eerste op de band zal liggen. Je kunt dit doen, maar er is natuurlijk ook een kans dat je de vlucht mist en de vraag is of je dit wilt riskeren.

Lees ook: Dit wil je hier: je kunt nu een relax vakantie boeken voor jezelf én je hond

Breekbaar

De tweede optie is iets minder riskant. Zo zou je bij de incheckbalie kunnen vragen of ze een ‘fragile’ (breekbaar) sticker op je koffer willen plakken. Deze koffers worden vaak pas als laatst in het vliegtuig geladen en belanden hierdoor ook als eerste op de band. We hebben het trucje nog niet zelf getest, maar het lijkt ons het proberen waard. Een laatste truc om je koffer eerder te krijgen, is door eersteklas te vliegen, maar dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Een ‘fragile’ sticker op je koffer is gewoon gratis.

Lees ook: Bewezen: samen op vakantie zorgt voor geluksgevoelens én betere seks

Foto: GettyImages
Bron: Ze.nl, Lifehacker.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen