Ontwerp Zonder Titel 2020 10 15t185021.694

Met deze 5 vaderdagcadeaus maak je elke vader gelukkig

Aanstaande zondag is het Vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeau? Van deze cadeaus wordt je vader sowieso blij.

Barbecuespullen

Staat jouw vader of partner het liefst achter de barbecue? Dan maak je ‘m vast blij met handige accessoires, een boek vol barbecuegerechten of andere handige snufjes. Heb jij ook nog wat aan.

Bierproeverij

Yes! De cafés en terrassen zijn weer geopend. Hoe leuk is het om je vader te verrassen met een bier- of wijnproeverij? Je kunt ‘m natuurlijk ook een pakket met verschillende wijnen of bieren geven om thuis te proeven.

Een kaart

Wat is er fijner dan het lezen van lieve en welgemeende woorden? Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende vaderdagkaarten. En dat is nog niet alles: je kunt ze ook personaliseren, door er bijvoorbeeld een foto van je vader op te zetten. Om het geheel helemaal af te maken, kun je er ook nog een cadeau bij doen, zoals een speciaalbiertje.

Portemonnee

Misschien niet heel spannend, maar wél praktisch. Portemonnees slijten nu eenmaal snel wanneer je hem altijd in je broekzak draagt (wat de meeste mannen doen). Een nieuwe kan dus vast geen kwaad.

Smartwatch of horloge

Heb je een groter budget? Dan is een smartwatch of een horloge een goed idee. Handig voor tijdens het sporten of gewoon voor dagelijks gebruik.

Dit is een samenwerking met Greetz. Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen