Deze 5 seksstandjes kosten weinig moeite, maar zijn wél heel opwindend

Misschien heb je een lange werkdag achter de rug, een kater of ben je gewoon een beetje lui, maar heb je tóch zin in een lekkere vrijpartij. Dan zijn deze seksstandjes perfect.

Misschien heb je een lange werkdag achter de rug, een kater of gewoon een luie dag, maar heb je tóch zin in een lekkere vrijpartij. Dan zijn deze seksstandjes perfect.

De ‘CAT’

‘CAT’ staat hierbij voor ‘Coital Alignment Technique’. Ga in een missionarishouding liggen en zet je benen in een hoek van 45 graden. Zorg dat je partner iets hoger ligt. Deze techniek gaat niet om diep stoten, maar juist om cirkelvormige bewegingen. Doordat hij met zijn schaambeen over je clitoris beweegt, heb je meer kans op een orgasme.

Amazonezit

Ga op je partner zitten, met je rug naar zijn gezicht. Leg je rechterbeen onder zijn rechterbeen en zet je linkerbeen over zijn linkerbeen, zodat je schuin zit. Leun met je handen op zijn knieën en beweeg langzaam op en neer.

Lees ook: Door deze seksstandjes krijg je als vrouw sneller een orgasme

Liggende doggy style

Deze is een stuk relaxter dan de zittende variant. Bovendien is dit standje voor jou nóg intiemer en intenser. Ga op je buik liggen met je benen tegen elkaar aan. De partner komt bovenop je liggen en beweegt van voor naar achteren.

Het kruis

Dit standje is voor beide partijen ultiem ontspannen. Ga op je zij op het bed liggen, met je benen omhoog. Laat de man op zijn knieën van achteren in je komen. Extra tip: je handen zijn vrij om een speeltje te gebruiken.

Lepeltje-lepeltje

Het ultieme standje voor luie dagen: lepeltje-lepeltje. Het is niet alleen heel intiem, maar kost ook weinig moeite. Je kunt ‘m nóg fijner maken door je bovenste been iets op te tillen. Je partner kan zo makkelijker bij je clitoris komen. Door je borsten te laten masseren, wordt het allemaal nog spannender.

Lees ook: Goed om te weten: zo kun je tegelijk klaarkomen met je partner

Bron: Ze.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen