Herfst

Dit zijn de leukste herfstuitjes (mét Vriendin-korting)

Voor het noorden van Nederland is de herfstvakantie begonnen. En dat betekent: lekker veel tijd om iets leuks te doen. Deze uitjes scoor je met korting.

Beleef de herfst bij Hajé

3

Geniet van een overnachting in het hart van Friesland in Joure, of in één van de Hajé hotels in Lelystad, omringd door de natuur. Beleef het herfstseizoen en maak vanuit de hotels in Lelystad een wandeling of fietstocht door de Oostvaardersplassen, boek een bronstexcursie in Natuurpark Lelystad of ga shoppen in Batavia Stad. Liever uitwaaien langs of op het water? Beleef dan de Friese meren en steden in de herfst. Geniet vervolgens van een drankje of een diner in het gerenoveerde restaurant bij Hajé hotel restaurant Joure.

Exclusieve lezersaanbieding:
Gebruik de code VRIENDIN2020 en krijg 10% korting op een overnachting! Ga naar de website en boek nu jouw overnachting met korting. Geldig t/m 31 december. Voor meer informatie: haje.nu

Bourgondisch genieten bij de Menmoerhoeve

2

Geniet van de mooie plekken en lekkere producten die het land ons biedt. De Menmoerhoeve biedt verschillende activiteiten aan, zoals boerengolf en klompschilderen. Geniet na een van de leuke activiteiten van een lekkere lunch of barbecue!

Exclusieve lezersaanbieding:
2 maaltijdsalades naar keuze + 2 non-alcoholische drankjes voor € 20,-. Laat deze pagina of de bon in Vriendin 43 zien en geniet samen met je vriend of vriendin van deze leuke actie! Geldig tot 1 januari 2021.
Voor meer informatie: menmoerhoeve.nl

Met het gezin erop uit naar Mini Mundi

1

Mini Mundi is een familiepretpark gelegen aan de rand van Middelburg. Je kunt hier terecht voor eindeloos speelplezier Voor de kleinste kinderen is er een 0-3 land, voor de wat grotere kids is er een ruime indoorspeeltuin met onder andere botsauto’s en een klim en klauterstrand. Buiten kunnen ze helemaal los in de diverse attracties, zoals een rit in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Ook vind je buiten Miniatuur Walcheren waar je van alles kan ontdekken en een leuke speurtocht kan maken. Voor een hapje en een drankje kan je bij Mini Mundi binnen terecht in de horeca of buiten op het terras.

Exclusieve lezersaanbieding:
Laat deze pagina of de bon in Vriendin 43 zien en ontvang bij Mini Mundi een leuke verrassing voor jouw kids! In te leveren tot december 2021.
Voor meer informatie: minimundi.nl

Disclaimer: houd rekening met de coronamaatregelen. De meest recente updates vind je op rijksoverheid.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group. Foto: Getty Images