Ontwerp Zonder Titel 2020 10 21t201029.480

Vijf leuke bordspellen voor een heerlijk avondje thuis

Soms kan een ouderwetse spelletjesavond heel gezellig zijn. Wat moet je nu echt in huis hebben? Wij hebben de leukste verzameld.

1. Ticket to Ride Europe

Misschien ken je het spel Ticket to Ride al. Er bestaan namelijk al verschillende varianten van dit populaire spel. De bedoeling is dat je als speler zo veel mogelijk punten probeert te scoren door routes tussen twee locaties te claimen en bestemmingskaarten te behalen. Per trein reis je over het gehele continent.

Voor alle leeftijden. Voor 2-4 personen.

2. Shit Happens 18+ kaartspel

Het leven is niet gemakkelijk. Met dit spel wordt dat nog eens extra duidelijk. In dit spel rank je verschillende situaties op een schaal van 1 tot 100 (van een beetje erg tot verschrikkelijk). In het spel worden de raarste situaties geschetst. Dit spel staat dus garant voor een avondje plezier.

Vanaf 18 jaar. Voor 2 tot 5 personen.

3. Escape Room The Game

Beleef de spanning van een escape room gewoon in je eigen huis. Samen met je vrienden of familie probeer je samen het mysterie op te lossen. Binnen één uur moeten jullie er samen in slagen om verschillende raadsels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Gaat het jullie lukken?

Voor alle leeftijden. Voor 3-5 personen.

Lees ook:  OMG: déze kerstfilms en -series komen dit jaar op Netflix

4. Qwixx Dobbelspel

Dit dobbelspel is genomineerd voor verschillende internationale prijzen. Het voordeel is dat je niet op je beurt hoeft te wachten. Iemand dobbelt en iedereen kan deze worp benutten. Spannend tot de laatste worp.

Voor alle leeftijden. Voor 2-5 personen.

5. Openhartig Classic Kaartspel

Soms wil je nét even wat meer over je familie of vrienden te weten komen. Openhartig Classic is een simpel kaartspel met honderd boeiende vragen.

Voor alle leeftijden. Vanaf 2 personen.

Foto: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen