Leuke dingen doen

Lekker lezen: onze 5 favoriete boeken van deze week

Advertorial – We zijn dol op Netflix en leuke films, maar het is ook heerlijk om soms even geen scherm in de buurt te hebben. Kruip jij ook graag weg in een goed boek? In deze top 5 vind je onze favoriete boeken over opvoeding, gezondheid en meeslepende romans.

Sigmund weet wel raad met opvoeden door Peter de Wit

Elk jaar verschijnen er stapels boeken over opvoeden, neergepend door zelfbenoemde pedagogen die inspelen op de onzekerheden van ouders. Dokter Sigmund houdt niet op te benadrukken dat zijn opvoedkundige adviezen nooit in de praktijk gebracht mogen worden. In ‘Sigmund weet wel raad met opvoeden’ zijn de beste strips verzameld van onze therapeut.


Sigmund weet wel raad met opvoeden
Peter de Wit

€12,90    

De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen

Verdwijnt jouw mineraaltekort niet ondanks het gebruik van voedingssupplementen? Orthomoleculair deskundige Elizabeth Louise Hutjes biedt nieuwe inzichten in oorzaken en oplossingen van dit probleem. Lees hoe mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet zodanig dat het lichaam ze weer benutten kan. Een must have voor iedereen met belangstelling voor een gezonde levensstijl!


De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen
Elizabeth Louise Hutjes

€44,95    

Drie dingen over Elsie, een sprankelende roman over vriendschap en geheimen

Er zijn drie dingen die je moet weten over Elsie. Het eerste is dat ze mijn beste vriendin is. Het tweede is dat ze altijd weet wat ze moet zeggen om me op te beuren. En het derde… daar is misschien wat meer uitleg bij nodig.


Drie dingen over Elsie
Joanna Cannon

€21,99    

Romance meets mystery in Silhouet van ijs

Gun je zelf wat leesgenot met ‘Silhouet van ijs’ van Sandra Berg. Hoofdpersoon Penelope leidt een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze haar enige vriendin Emma bewusteloos aantreft in haar antiekwinkel, begint een spannende zoektocht naar de mysterieuze kant die Emma lijkt te hebben. Penelope gaat op zoek naar een belangrijke man in het leven van Emma.


Silhouet van ijs
Sandra Berg

€15,00    

Een feelgoodroman: Alles tussen jou & mij

Een feelgoodroman dat gaat over de liefde tussen twee mensen uit totaal verschillende werelden. Een dramatisch voorval brengt hen samen, maar is de aantrekkingskracht sterk genoeg om samen te blijven? Het is een romantisch en emotioneel verhaal, invoelend en spannend. Onmogelijk om weg te leggen!


Alles tussen jou & mij
Susan Wiggs

€17,99    

Lees ook: Mindfulness leren van je hond of kat? Je leest het in dit boek

Reageer op dit artikel