Deze series en films verschijnen in maart op Netflix

Februari is voor ons gevoel voorbijgevlogen. Jammer? Nee hoor. Dat betekent namelijk dat er weer een heleboel nieuwe titels op Netflix verschijnen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Februari is voor ons gevoel voorbijgevlogen. Jammer? Nee hoor. Dat betekent namelijk dat er weer een heleboel nieuwe titels op Netflix verschijnen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Series

The Order

Als je The Vampire Diaries hebt verslonden, is dit echt een serie voor jou. Jack ontdekt op zijn universiteit een geheim en mysterieus gezelschap dat aan zwarte magie doet. Het lukt hem om zich in de groep te mengen én hij ontmoet de knappe Alyssa. Vanaf 7 maart te zien.

Shadow

In deze Zuid-Afrikaanse serie voelt een man door een tragische gebeurtenis geen pijn meer. Met deze superkracht probeert hij mensen te beschermen en de vijanden te verslaan. Vanaf 8 maart te zien.

After Life

Dol op zwarte humor? Dan moet je deze serie kijken. De norse Tony probeert zijn leven weer op te pakken nadat zijn vrouw is overleden. Al snel ontdekt hij dat er zonder haar niet veel aan is, maar de mensen om hem heen proberen de oude Tony weer terug te krijgen. Vanaf 8 maart te zien.

Turn Up Charlie

Deze komedieserie volgt het leven van Charlie, een man die nooit écht is doorgebroken als DJ. Plotseling krijgt hij een nieuwe kans om beroemd te worden, maar dan moet hij wel op de elfjarige dochter van een bekende DJ passen. Vanaf 15 maart te zien.

Series met een nieuw seizoen

– Brooklyn Nine-Nine, seizoen 5 (8 maart)
– Queer Eye, seizoen 3 (15 maart)
– Arrested Development, seizoen 5 B (15 maart)
– Santa Clarity Diet, seizoen 3 (29 maart)

Nu op Netflix: de hilarische film Isn’t it romantic met Rebel Wilson

Films

The Boy Who Harnessed The Wind

De dertienjarige William woont in Malawi en kan niet langer naar school, omdat zijn ouders het niet meer kunnen betalen. Met behulp van een oude fiets bouwt hij een windmolen om zijn dorp zo te redden van de hongersnood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Vanaf 1 maart te zien.

Triple Frontier

Een paar oud-militairen komen niet bij elkaar voor een militaire operatie, maar om een gevaarlijk drugskartel in Zuid-Amerika te beroven. Daar komen ze in bizarre situaties terecht. Vanaf 13 maart te zien.

The Dirt

Met Bohemian Rhapsody en A Star is Born vers in ons geheugen zijn we wel klaar voor een nieuw muzikaal spektakel. The Dirt vertelt het verhaal van de 80’s rockband Mötley Crüe. Vanaf 22 maart te zien.

The Highwaymen

In deze misdaadfilm moeten Frank en Manny het meest beruchte criminele koppel ooit opsporen: Bonnie en Clyde. Het stel beroofde in de jaren ’30 verschillende banken en weten op een slimme manier uit de handen van de FBI te blijven. Vanaf 29 maart te zien.

Documentaires

Losers

In deze documentaireserie vertellen beroemde atleten over de momenten dat zij verloren. Ze leggen ook uit hoe ze daarmee omgingen én hoe ze er sterker van werden. Vanaf 1 maart te zien.

Formula 1: Drive to Survive

Sinds het succes van Max Verstappen is de Formule 1 populairder dan ooit. In deze tiendelige documentaire nemen we een kijkje in het leven van een paar Formule 1-coureurs. We zien onder andere Max Verstappen, Daniel Ricciardo en Sebastian Vettel. Vanaf 8 maart te zien.

ReMastered: The Miami Showband Massacre

In de Netflix serie ReMastered worden de levens van verschillende muzikanten onder de loep genomen. In deze aflevering gaan we terug naar Noord-Ierland in 1975, waar drie leden van de Miami Showband gedood werden. Vanaf 22 maart te zien.

The Legend of Cocaine Island

Een groep buitenbeentjes gaat in het Caribisch gebied op zoek naar een grote partij cocaïne die 2 miljoen dollar waard is. Vanaf 29 maart te zien.

Heb je Dirty John gezien? De real life docu staat nu op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen