F*ck De Liefde 2

Kijktip: F*ck de Liefde 2 staat nú op Netflix

Slecht weer op komst? Jou niet bellen, want dat is een goede reden om vanavond een date met jezelf op de bank in te plannen. Kun je meteen F*ck de Liefde 2 bekijken.

F*ck de Liefde 2

Met de kans dat een tornado (!) over Nederland raast, kun je beter thuisblijven, toch? Vervelen is er in ieder geval niet bij, want F*ck de Liefde 2 had op geen betere dag uitgebracht kunnen worden. De film is namelijk vanaf vandaag te zien op Netflix. Perfect voor iedereen die zin heeft in een avondje feel good-films kijken.

Plot

In eerste instantie keert Lisa terug naar Nederland na haar stukgelopen relatie. Op de uitvaart van haar oma vertelt Kiki over haar trouwplannen. Voor het zover is, moet er eerst nog een vrijgezellenvakantie gepland worden om nooit meer te vergeten.

Maar juist die vakantie loopt niet zoals verwacht. Angela valt meteen voor de charmes van Javier die niet zo oprecht is als hij doet vermoeden. En net wanneer Lisa opwarmt voor een oude bekende uit haar jeugd duikt haar ex ineens op om haar de liefde te verklaren.

Bekijk de trailer hieronder:

Tip: vergeet het sterretje niet in f*ck als je de film zoekt op Netflix.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.