Kamperen in de luxe tenten van Country Camp (v.a. € 119,- p.p.p.acco)

Kamperen in de luxe tenten van Country Camp (v.a. € 119,- p.p.p.acco)

Zin in een korte voorjaarskampeervakantie? Reserveer dan een luxe tent van Country Camp. Die vind je op de leukste vakantieparken en campings in Europa. Deze aanbieding geldt voor een 4-, 5- of 8-daags arrangement.

Zin in een korte voorjaarskampeervakantie? Reserveer dan een luxe tent van Country Camp. Die vind je op de leukste vakantieparken en
campings in Europa. Deze aanbieding geldt voor een 4-, 5- of 8-daags arrangement.

Ook leuk: genieten in de Limburgse heuvels voor € 69,- p.p. 

Beleef het heerlijke buitenleven in de luxe tenten van Country Camp op de leukste campings en vakantieparken van Europa! De comfortabel en eigentijds ingerichte tenten staan op schitterende locaties in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

De tenten hebben een volledig ingericht keukentje, een eetgedeelte en enkele slaapkamers, waarvan de bedden al zijn opgemaakt als je arriveert. Eén type tent is zelfs uitgerust met sanitaire voorzieningen, dus je hoeft niet ‘met de wc-rol onder de arm naar de toiletten’.
Kamperen in alle luxe met alle gemakken van thuis bij de hand!

Alle Country Camp parken staan in een omgeving waar je kunt fietsen, wandelen of aan het water recreëren. Een vakantiegevoel heb je hier zo! Jong en oud zal zich prima vermaken, bijvoorbeeld aan de idyllische Spaanse Costa Brava, aan de Franse Golf van Biskaje, of tussen de Zuid-Limburgse heuvels. Kom ook zorgeloos kamperen en mateloos genieten in een luxe tent van Country Camp! Meer leuke reisaanbiedingen vinden? Kijk op onze reispagina kijken.

Prijzen en periode

Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2019 (m.u.v. feestdagen). Let op: de vermelde prijs is vanaf en kan verschillen per aankomstdatum. De prijzen zijn per persoon per accommodatie. Kijk online voor de volledige voorwaarden.

Voordeeluitjes.nl is een label van Freetime Company B.V. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

Inbegrepen

• 3, 4 of 7 overnachtingen
• eindschoonmaak
• cheque t.w.v. € 20,- voor je mooiste vakantiefoto-album
• wandel- en fietsroutes

Niet inbegrepen

• administratiekosten à € 17,95 per boeking_
• stads- en toeristenbelasting

Info & reserveren

Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar www.voordeeluitjes.nl/vriendin6.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen