Ontwerp Zonder Titel 2020 09 09t092738.840

Is jullie bruiloft verplaatst? 10 originele ideeën om deze dag tóch te vieren

Het is natuurlijk verdrietig dat jullie trouwdag dit jaar verplaatst moest worden. Toch wordt geadviseerd om deze dag niet zomaar aan jullie voorbij te laten gaan. Wij helpen jullie op weg.

Opnieuw aftellen

Grote kans dat jullie ontzettend balen dat jullie trouwdag een jaar wordt uitgesteld. Misschien hebben jullie de neiging om deze dag stilletjes voorbij te laten gaan. Er valt immers niets te vieren. Toch adviseren relatie-experts om dit wél te doen. Op deze manier staan jullie stil bij de dag waarop jullie, onder normale omstandigheden, man en vrouw waren geworden. Dat idee alleen is al heel speciaal. Vier de liefde voor elkaar en wel zo:

1. Een vroeg ontbijt

Ga vroeg de deur uit om zo de dag écht samen te beginnen. Vermijd de drukte en zorg ervoor dat jullie als één van de eersten bij jullie favoriete ontbijtzaakje staan.

Lees ook: Dít is het meest onromantische cadeau dat prins William ooit aan Kate gegeven heeft

2. Een trouwmenu tijdens een picknick

Wat zouden jullie eten op jullie grote dag? Probeer simpele varianten te maken. Zouden jullie gaan voor een lekker stuk zalm? Neem dan wat gerookte zalm op stokbrood mee.

3. Een cake bakken (én aansnijden)

Die mooi grote bruidstaart zullen jullie dit jaar mislopen. Bak daarom een cake en snijdt deze voor de grap samen aan. Zie het als een generale repetitie.

4. Een bruiloft receptie online

Wat past er nu beter bij deze rare tijd, dan een online feestje met jullie bruidsmeisjes en getuigen. Probeer wat lol te hebben en kijk samen uit naar volgend jaar als de bruiloft wél gaat plaatsvinden.

5. Doe een fotoshoot

Misschien wil je niet dat iedereen je echte trouwjurk al te zien krijgt. Probeer dan een goedkoop jurkje te regelen en plan een fotoshoot. Laat deze foto’s bijvoorbeeld nemen door een vriend of vriendin. Je kunt eventueel al oefenen met haar en make-up.

6. Een fotoboek maken

Een ideaal moment om samen jullie favoriete foto’s te selecteren voor een fotoboek. Zo zien jullie wat jullie tot op de dag van vandaag al allemaal samen hebben meegemaakt.

7. Eten bestellen

Uiteten in deze tijd kan wat minder romantisch zijn dan normaal. Makkelijker is het dan om jullie favoriete afhaalmenu te scoren en op de bank te ploffen.

8. Dansfeestje

Willen jullie toch nog even de voetjes van de vloer? Knal jullie favoriete playlist aan en oefen alvast wat dansmoves voor volgend jaar.

9. Gamenight

Hoe goed kennen jullie elkaar écht? Bestel wat leuke spelletjes waardoor jullie elkaar nóg beter leren kennen. Voorbeelden zijn: openhartig, het kletspotje en het relatiespel.

10. Huwelijksnacht

Jullie kunnen de dag natuurlijk niet afsluiten zonder een huwelijksnacht. Maak de avond lekker romantisch door uitgebreide massages of kruip tegen elkaar aan voor een romantische film. Ook voor deze nacht geldt: zie het als een generale repetitie. 😉

Lees ook: 7 romantische date-ideeën waar je het huis niet voor uit hoeft

Foto: GettyImages
Bron: HelloGiggles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen