5 ideeën voor je volgende vriendinnenuitje in het voorjaar

5 ideeën voor je volgende vriendinnenuitje in het voorjaar

Heb je zin om weer wat met een vriendin te ondernemen, maar weet je nog niet zo goed wat? De volgende vijf uitjes zijn (extra) leuk voor de lente.

Vriendinnenuitje in het voorjaar

De dagen voelen langer, de temperaturen stijgen en na een lange winter snak je er misschien naar om weer op het terras plaats te nemen. Het voorjaar vraagt om afspreken met vriendinnen. Maar wat te doen tijdens jullie volgende vriendinnenuitje?

1. Ontdek een nieuwe stad

Niets zo leuk als een nieuwe plek ontdekken met een vriendin. Zijn jullie al eens in Zwolle geweest? Of Deventer? Of breng een bezoek aan Haarlem en combineer het met een leuke activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zoete workshop bij Chocolaterie Pierre? Misschien wel de lekkerste chocola van de stad.

2. Bijzondere high tea

Een high tea heb je misschien al vaak gedaan, maar heb je het ook al eens ervaren op een bijzondere locatie? In Eindhoven kun je een Marie Antoinette high tea reserveren bij Intelligentia. Of reis af naar de alpacaboerderij in Egmond aan den Hoef om daar tussen alpaca’s je thee te nuttigen.

3. Bloemenpluktuin bezoeken

Breng een bezoek aan een lokale bloemenpluktuin en pluk jullie eigen boeketjes. Het is een leuke en ontspannende activiteit om samen te doen en jullie kunnen daarna thuis van de bloemen genieten.

4. Workshop volgen

Volg samen een workshop, bijvoorbeeld koken, bloemschikken of schilderen. Samen iets nieuws leren is niet alleen leuk, maar versterkt ook jullie band. En je maakt weer herinneringen om nooit meer te vergeten.

5. Bewandel het mooiste wandelpad van de Benelux

Het voorjaar vraagt om een lekkere wandeling. Misschien heb je de bossen in jullie omgeving inmiddels wel gezien en ben je op zoek naar een ander natuurgebied. Ga dan eens naar het Stellingenpad. Dat pad is uitgeroepen tot het mooiste wandelpad van de Benelux.

Veel plezier!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images