partner gamen

Houdt je partner van gamen? 6 redenen waarom dat óók voordelen heeft

Is jouw partner vaak bij de computer of PlayStation te vinden? Wij vertellen je 6 redenen waarom een gamende partner zo erg nog niet is.

1. Goed vooruit plannen

Tijdens het gamen probeert jouw partner altijd heel strategisch te werk te gaan. Dit betekent dat hij/zij in het echte leven ook een goede planner zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan het uitstippelen van routes als jullie een nieuwe plek bezoeken.

2. Goede time-management

Jouw partner is binnen de online wereld gewend aan een bepaald tijdslimiet. Hierdoor kan hij/zij in het echte leven ook goed met tijd kan omgaan. Moet het huis voor een bepaald tijdstip zijn opgeruimd? Dan kun je er vanuit gaan dat dit hem/haar lukt.

3. Goed ontwikkelde sociale vaardigheden

In de online wereld zal je partner vast vaak onaardige mensen tegenkomen. Toch zal hij/zij met deze persoon door één deur moeten. Dit leidt ertoe dat hij/zij in het echte leven ook vaak met veel mensen het goed kan vinden.

Lees ook: Dít is het effect van (samen) porno kijken op je relatie

4. Goed in herhaaldelijke taken

In een online spel moet je vaak steeds dezelfde taakjes uitvoeren. Je partner heeft dit al snel onder de knie. Ook in het echte leven zal hij/zij in herhaaldelijke taken een ster zijn. Denk aan huishoudelijke klusjes bijvoorbeeld.

5. Veel geduld hebben

Je bent vast op de hoogte dat online gamen voor veel frustratie kan zorgen. Toch moet je partner zijn/haar geduld bewaren. In het echte leven pluk je hier ook vaak de vruchten van.

6. Goed in balans behouden

Gamende partners zijn goed in de balans behouden. Ze weten in een game wat van hen wordt verwacht en vinden hier een bepaalde balans in. In onze snel veranderende maatschappij lukt het je partner ook om balans te houden tussen werk, privé, school, én gamen natuurlijk.

Lees ook: 5x waarom wandelen met je partner goed is voor je relatie

Hou jij ook van gamen? Dan is het natuurlijk superleuk om samen met je partner te gamen!

Foto: Getty Images
Bron: goodyfeed.com