Horror

Horror-fans opgelet: híer krijg je 1100 euro voor het kijken naar enge films

Zijn bloederige enge horrorfilms wel aan jou besteed? Dan zou dit wel eens jouw droombaan kunnen zijn. Je verdient er ook nog eens een mooi zakcentje mee.

Horror

De één vindt het doodeng, de ander vindt het fantastisch: horrorfilms. Gaat jouw hart sneller kloppen van dit soort films? Dan hebben we mogelijk jouw droombaan gevonden. De website Financebuzz.com is namelijk bezig met een onderzoek. Zo willen zij ontdekken of het budget van een film bepalend is voor het horror-gehalte. Het gaat dus om de vraag of mensen een film enger vinden als er door de makers meer geld in is gestopt. Om dit te bepalen is de website op zoek naar een aantal horror-fans.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 8500 euro om in luxe vakantiehuizen te verblijven

Functie

Je zult in totaal dertien horror-films kijken en ondertussen draag je een horloge die jouw hartslag in de gaten houdt. Ook moet je inschatten hoe groot het budget van iedere film was. Als bedankje, ontvang je dus zo’n 1100 euro én ben je een hele ervaring rijker. Om in aanmerking te komen voor deze baan, moet je helaas ouder zijn dan achttien en woonachtig zijn in de Verenigde Staten.

Lees ook: 3x waarom het kijken naar horrorfilms heel goed voor je is

Foto: GettyImages
Bron: Travelpirates.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen