goedkoopste-vakantiebestemmingen-ter-wereld

Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen ter wereld

Kan jouw lichaam na die hectische decembermaand wel een shot vitamine D gebruiken? Bekijk dit lijstje goedkope vakantiebestemmingen en je zit voor een prikkie in de zon. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken, is het vliegticket. Thailand Belachelijk goed eten, geweldige stranden, een ongelofelijke cultuur en een supervriendelijke bevolking: Thailand heeft alles…

Kan jouw lichaam na die hectische decembermaand wel een shot vitamine D gebruiken? Bekijk dit lijstje goedkope vakantiebestemmingen en je zit voor een prikkie in de zon.

Het enige waar jij nog aan hoeft te denken, is het vliegticket.

Thailand

Belachelijk goed eten, geweldige stranden, een ongelofelijke cultuur en een supervriendelijke bevolking: Thailand heeft alles waar je naar op zoek bent. Voor een diner in een doorsnee restaurant betaal je nog geen 4 euro en ook de hotels zijn goed betaalbaar: gemiddeld 25 euro per nacht.

Honduras

Voor een dubbeltje op de eerste rij? Ga dan naar Honduras. Hier vind je witte zandstranden a là Malediven en kost het eten en drinken drie keer niks. Ter illustratie: je kunt er gemakkelijk rondkomen voor 25 euro per dag. Als je dit land overweegt, sla dan vooral het kustplaatsje Omoa niet over. Ook leuk is het historische centrum van Comayaguas vol mooie Spaanse huizen.

Lees ook: In deze Europese vakantielanden is autorijden met slippers verboden

India

Al zou je hier veel geld wíllen uitgeven, dan nog is het bijna onmogelijk. Voor 25 euro per dag kom je prima rond – inclusief overnachting. Voor ontspanning ga je naar de witte stranden van Kerala. Ben je op zoek naar levendigheid? Ga naar het kleurrijke West-India en bezoek de Pink City Jaipur.

Cambodja

Écht goedkoop zit je in Cambodja, want met een beetje geluk betaal je slechts 2 euro voor een overnachting. Vroeger werd het land als te gevaarlijk beschouwd om te bezoeken, maar vandaag de dag is Cambodja net zo veilig als elke andere bestemming in Zuidoost-Azië. Een aanrader is het Angkor Wat Archeologisch Park. Hier kijk je je ogen uit.

Meer goedkope reisbestemmingen vind je hier

Bron: Skyscanner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen