Ontwerp Zonder Titel 2021 03 23t092040.141

Droombaan: híer krijg je 8500 per maand om je met wijn bezig te houden

Déze wijnproducent biedt de ultieme droombaan. De functie is niet alleen goedbetaald. Je verblijft ook nog eens gratis in het altijd zonnige Sonoma.

Wijn

Houd jij wel van een glaasje wijn op z’n tijd en kun jij ook zo genieten van reizen? Dan hebben we jouw droombaan waarschijnlijk gevonden. Murphy-Goode wine is namelijk op zoek naar een nieuwe werknemer. Voor deze functie krijg je zo’n 8500 euro per maand (!) betaald en daarnaast kun je gratis verblijven in Sonoma. Dit zonnige plaatsje ligt in het Amerikaanse Californië en staat bekend om haar wijngaarden.

Lees ook: Droombaan: Aldi zoekt iemand die smaken van paaseitjes test

Functie

Wat jouw droombaan precies inhoudt? Allereerst zul je je bezighouden met de wijnoogst en leren hoe de wijn precies wordt ontwikkelt. Hierna zal de wijnproducent samen met jou kijken welk carrièrepad in de wijnindustrie het beste bij jou past. De producent benoemt dat alles mogelijk is. Je moet echter wel bereid zijn om je huidige leven om te gooien. Als werknemer van Murphy-Good Wine ben je namelijk zeer toegewijd en wil je alles leren over wijn. Zowel over de ontwikkeling van wijn, als kennis opdoen over de commercie en verkoop.

Lees ook: Wat is nu eigenlijk een ‘gezondere’ keuze: bier of wijn?

Foto: GettyImages
Bron: Travelandleisure.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen