Nu op Netflix: de hilarische film Isn't it romantic

Deze series en films verschijnen in februari op Netflix

Er is een nieuwe maand aangebroken, en dat betekent: nieuwe titels op Netflix. In dit artikel hebben we de leukste nieuwe series en films voor je op een rijtje gezet.

Er is een nieuwe maand aangebroken, en dat betekent: nieuwe titels op Netflix. In dit artikel hebben we de leukste nieuwe series en films voor je op een rijtje gezet.

Series

Russian Doll
Nadia zit in een loop: ieder jaar tijdens haar verjaardag gaat ze op een bizarre manier dood. Ze probeert een manier te vinden om haar dood te ontwijken. De afleveringen zijn korter dan 30 minuten, dus voor je het weet ben je door deze serie heen. Vanaf 1 februari te zien.

Nightflyers
Acht wetenschappers vliegen in een ruimteschip naar het zonnestelsel in de hoop contact te maken met buitenaardse wezens. Wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren, kunnen ze elkaar niet meer vertrouwen. Vanaf 1 februari te zien

Always a Witch
Carmen is een heks en wordt in de 17e eeuw veroordeeld tot de brandstapel. De enige manier waarop ze kan ontsnappen is door naar het heden te reizen. Daar moet ze wennen aan alle moderne technieken. Vanaf 1 februari te zien

Dirty John
Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige podcast van Christopher Goffard. Na een moord in Newport Beach begon deze journalist John te volgen. Hij ontdekte een web van bedrog. Vanaf 14 februari te zien.

The Umbrella Academy
Van deze superheldenserie wordt veel verwacht. 43 vrouwen, die helemaal niet zwanger waren, moeten plotseling bevallen. Na hun geboorte worden zes baby’s door een miljardair geadopteerd en naar The Umbrella Academy gebracht. Daar leren ze om op hun zeventiende de wereld te redden. Vanaf 15 februari te zien.

Deze series en films verschenen in januari op Netflix

Series met een nieuw seizoen

– One Day at a Time, seizoen 3 (8 februari)
– Suburra, seizoen 2 (22 februari)
– Shadowhunters: The Mortal Instruments, seizoen 3B (26 februari)

Films

Velvet Buzzsaw
In deze horrorfilm ontdekt een kunstcriticus een reeks schilderijen van een onbekende kunstenaar. Er is iets bijzonders aan de hand met de schilderijen: ze lijken tot leven te komen. Vanaf 1 februari te zien.

High Flying Bird
De Amerikaanse basketbalcompetitie ligt stil vanwege een lock-out; het tegenovergestelde van een staking. Sportmakelaar Ray probeert de carrière van een jonge basketballer te redden en het basketbalsysteem op z’n kop te zetten. Vanaf 8 februari te zien.

The Breaker Upperers
Een romantische-komedie uit Nieuw-Zeeland. BFF’s Jen en Mel runnen een bedrijfje waarmee ze mensen helpen hun relatie te beëindigen. Dit gaat uitstekend, tot een van de twee vrouwen gevoelens krijgt voor een klant. Vanaf 15 februari te zien.

Isn’t it romantic
Natalie gelooft niet zo in romantische sprookjes. Tijdens een overval krijgt ze een harde klap op haar hoofd. Wanneer ze wakker wordt, lijkt haar wereld plotseling op een romantische komedie. Drama! Vanaf 28 februari te zien.

Zin om te griezelen? Dit zijn de engste horrorfilms op Netflix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.