Deze films en series verschijnen in januari op Netflix

Deze films en series verschijnen in januari op Netflix

De kerstfilms maken weer ruimte voor nieuwe titels. We trappen het nieuwe jaar af met een fijn Netflix-lijstje. Deze maand veel informatieve programma’s en documentaires.

De kerstfilms maken weer ruimte voor nieuwe titels. We trappen het nieuwe jaar af met een fijn Netflix-lijstje. Deze maand veel informatieve programma’s en documentaires.

Series

Comedians of the World
In deze internationale stand-upserie zien we optredens van 47 comedians uit 13 verschillende regio’s. Nederland wordt vertegenwoordigd door Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday. Vanaf 1 januari te zien. Wij spraken Soundos el Ahmadi. Dat interview lees je hier.

Tidying Up With Marie Kondo
Je hebt vast weleens van de Japanse bestseller auteur Marie Kondo gehoord. Met haar bedrijf helpt ze mensen ruimte te scheppen in hun rommelige huis. In deze reeks woningmake-overs helpt ze cliënten om hun spullen uit te zoeken. Vanaf 1 januari te zien. Lees ook de tips van opruimcoach Lammy: ‘Is je huis een chaos? Zo begin je met opruimen’.

Sex Education
De onervaren Otis weet met dank aan zijn moeder, die seksuologe is, alles over seks. Daarom start hij op school een geheime sekstherapiepraktijk. Vanaf 11 januari te zien. Trailer is nog niet beschikbaar.

Series met een nieuw seizoen

– How To Get Away With Murder, seizoen 4 (1 januari)
– A Series of Unfortunate Events, seizoen 3 (1 januari)
– The Bridge, seizoen 4 (1 januari)
– American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, seizoen 2 (1 januari)
– Friends From College, seizoen 2 (11 januari)
– The Good Place, seizoen 3 (11 januari)
– Crazy Ex-Girlfriend, seizoen 4 (12 januari)
– Star Trek: Discovery, seizoen 2 (18 januari)
– Suits, laatste afleveringen van seizoen 6 (25 januari)

Films

Solo
In een afgelegen gebied bij de Canarische Eilanden valt een surfer van een klif. Terwijl hij vecht voor zijn leven, reflecteert hij zijn (liefdes)leven. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Vanaf 11 januari te zien.

ReMastered: Massacre at the Stadium
In deze documentaire gaan we terug naar 1973, het jaar waarin Chileens volkszanger Victor Jara vermoord werd. Tientallen jaren later wordt deze zaak opnieuw onder de loep genomen.

Fyre: The Greatest Party That Never Happened
Herinner je de hype rondom het Fyre Festival nog? Het zou het grootste en meest luxueuze festival ooit worden. Maar eenmaal op de bestemming waren de beloofde zwembaden en dure drankflessen ver te zoeken. In plaats daarvan kregen de bezoekers als avondeten een boterham met kaas. Vanaf 18 januari te zien.

Oude bekenden

– Fashion Chicks (1 januari)
– The Mask (1 januari)
– Lionheart (4 januari)
– Kong: Skull Island (12 januari)

Bekijk ook het lijstje van december:

Deze films en series verschijnen in december op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen