De leukste najaarsuitjes met Vriendin-korting

De herfstvakantie komt eraan en dat betekent: meer tijd om te genieten met je gezin of vriendinnen. Wij hebben leuke uitjes mét Vriendin-korting voor je verzameld.

De herfstvakantie komt eraan en dat betekent: meer tijd om te genieten met je gezin of vriendinnen. Wij hebben leuke uitjes mét Vriendin-korting voor je verzameld.

Ontdek Europa’s mooiste junglepark De Orchideeën Hoeve in Flevoland


Lunchen in een sprookjesachtige bloemenzee, ronddwalen tussen duizenden vlinders en op ontdekkingstocht over geheime junglepaden. Dit najaar kun jij het gewoon allemaal beleven in eigen land! Bezoek de Orchideeën Hoeve nu met 20% korting en beleef een waanzinnig dagje uit voor het hele gezin.

Leukste uitje van Flevoland

De Orchideeën Hoeve is door de ANWB al acht jaar op rij uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’ en dat is niet voor niets. Een dagje uit naar dit indoorpark (25.000 m2) voelt als een korte vakantie voor het hele gezin. Alsof je even ver weg bent in een exotische wereld waar het altijd lekker warm is en je wordt omringd door de meest prachtige natuur.

Voer de dieren

Dwaal over de avontuurlijke junglepaden en ontmoet de nieuwe stokstaartjes, maak een selfie tussen de flamingo’s en lunch in de adembenemende ‘Zwevende’ Bloementuin. Op zoek naar wat meer avontuur? Schuif dan aan bij de jungleshow, voer de dieren of leef je helemaal uit in de waterrijke junglespeeltuin. Op vertoon van deze pagina ontvang je 20% korting op de reguliere entreeprijzen + een gratis dierenvoerpakket t.w.v. € 3,- (incl. voer voor de papegaaien, meervallen, koikarpers en eenden). Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2019 voor max. 4 personen. Meer informatie op orchideeenhoeve.nl/vriendin.

Boutique hotel aan zee: dé perfecte locatie voor een weekendje uitwaaien op het strand!

Badhotel Renesse is een sfeervol en modern boutique hotel, met een huiselijke en hoogstaande brasserie. Het fraaie, uitgestrekte strand ligt op een steenworp afstand. Dé perfecte locatie dus voor wining & dining, wandel- en fietstochten en goed slapen!

Boek nu een 3-daags vriendinnenweekend v.a. € 125,- p.p. inclusief sauna, jacuzzi en diner! Kijk voor meer informatie op badhotelrenesse.nl, mail naar info@badhotelrenesse.nl of bel +31 (0)111 – 462 500.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen