De 3 mooiste Moederdag cadeaus met Vriendin-korting

Wil jij je moeder blij maken met een origineel en mooi cadeau? We geven je nu Vriendin-korting op 3 geschikte cadeaus.

Wil jij je moeder blij maken met een origineel en mooi cadeau? We geven je nu Vriendin-korting op 3 geschikte cadeaus.

Melkopschuimers van Inventum nu € 15,- korting

Even dat momentje voor jezelf: genieten van dat lekkere kopje Italiaanse cappuccino of heerlijke koffie verkeerd. Wat kan het leven toch mooi zijn! Met de melkopschuimers van Inventum maak je heel eenvoudig een luchtig en romig melkschuim.

Ontdek de barista in jezelf!

Tover je keuken om in een Italiaanse espressobar met een melkopschuimer van Inventum! Met de Inventum melkopschuimer MK350 (zwart) en MK351 (wit) bereid je het perfecte melkschuim. Deze handige keukenhulp kan in een handomdraai tot 240 ml melk verwarmen en tot 115 ml melk opschuimen. In slechts 90 seconden maak je heerlijk melkschuim om je kopje koffie een finishing touch te geven. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. Wel zo handig! Dankzij de speciale anti-kleeflaag is ook het schoonmaken extra makkelijk. Geniet nu met korting van een kopje koffie met heerlijk melkschuim!

Speciale Vriendin-actie

Bij aankoop van een Inventum melkopschuimer MK350 of MK351 krijgen Vriendin-lezeressen € 15,- korting! Kijk snel op www.inventum.eu/vriendin om de melkopschuimer te bestellen! Vul bij het afrekenen deze code in: Vriendin2019.

Een gratis cadeau bij je bestelling bij Metalbird

De vogels van Metalbird zijn super leuk om cadeau te geven. Speciaal voor moederdag geeft Metalbird nu een roodborstje op ware grootte cadeau bij je bestelling. Gebruik code MBVRIENDIN. Kijk op metalbird.nl voor alle vogels.

Podium Cadeaukaart: ontwerp je eigen cadeaukaart!

Verras deze Moederdag met een avondje uit naar Theater of Concert! Geef de Podium Cadeaukaart, ruime keuze uit méér dan 300 podia en 30.000 voorstellingen.

Cadeautip!

Gebruik actiecode ‘PCKvriendinM19’ en ontwerp je eigen cadeaukaart met foto en persoonlijke boodschap! Ga snel naar: www.podiumcadeaukaart.nl/vriendin.