Ontwerp Zonder Titel 2022 08 29t160012.248

Naar de bioscoop? Déze 4 films wil je deze maand zeker zien

Zin in een ouderwets bioscoop avondje met vriendinnen? Lees dan verder. Déze 4 films wil je deze maand zeker zien.

Pink Moon

In deze film krijgt personage Iris te horen dat haar vader Jan genoeg heeft van het leven. Hij wil ermee stoppen en de datum ligt al vast. Haar broer lijkt het te accepteren en in eerste instantie gaat Iris mee in de absurditeit van de situatie en de mensen om haar heen, maar er is één vraag die steeds vaker naar bovenkomt en waar ze hoe dan ook antwoord op wil: waarom wil haar vader dit en ziet hij geen uitweg meer?

De film is vanaf 8 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier alvast de trailer:

2. Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling is een psychologische thriller, geregisseerd door Olivia Wilde. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig. De mannen van het stadje wonen samen met hun gezin in een experimentele gemeenschap en werken voor het geheime Victory Project. Toch lijken er steeds meer barsten te ontstaan in hun ogenschijnlijk perfecte leventje. Een van de huisvrouwen Alice wordt wantrouwend en twijfelt aan de ware aard van het stadje waarin ze leeft. Alice wordt gespeeld actrice Florence Pugh. De man van Alice, Jack, wordt gespeeld door Harry Styles.

De film is vanaf 22 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk her alvast de trailer:

Lees ook: Leuk: de verfilming van dít populaire boek verschijnt binnenkort in de bioscoop

3. Ticket to Paradise

Zin in een luchtige film mét een goede cast waarbij je vooral veel moet lachen? Dan is Ticket to Paradise zeker een goede keuze. Het verhaal gaat over een gescheiden stel, gespeeld door George Clooney en Julia Roberts, die ooit in een impulsieve bui trouwden en na vijf jaar weer uit elkaar gingen. Samen reizen ze nu naar Bali om hun dochter te behoeden voor een fout die zij ogenschijnlijk 25 jaar geleden maakten.

De film is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier alvast de trailer:

4. Soof 3

In Soof 3 zie je hoe Soof eindelijk haar leven op de rit lijkt te hebben. Ze is gelukkig en Kooksoof loopt goed. Haar kinderen zijn inmiddels groot en zijn klaar om uit te vliegen. Dan wordt Soof plots geconfronteerd met slecht nieuws. Nu haar dochter gaat trouwen, stort Soof zich volledig op het huwelijk om haar eigen zorgen te vergeten.

De film is vanaf 15 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: De grootste openluchtbioscoop van Europa opent deze zomer in Nederland

Foto: GettyImages
Bron: Filmvandaag, Pathe