Ontwerp Zonder Titel 2022 07 14t085704.723

Leuk: de verfilming van dít populaire boek verschijnt binnenkort in de bioscoop

Misschien heb je dit boek gelezen en anders heb je er zeker wel iets over gehoord. Déze bestseller verschijnt binnenkort in de bioscoop.

Verfilming

Heb je al een idee over welke bestseller we het hebben? Het gaat hier namelijk over de verfilming van het boek where the crawdads sing (daar waar de rivierkreeften zingen). Dit boek werd oorspronkelijk in 2018 gepubliceerd en behoort inmiddels tot één van de bestverkochte boeken ter wereld. Een goede reden om het boek te verfilmen dus. Het verhaal gaat over Kya Clark. Een meisje dat in haar eentje is opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina. Dit gebied is afgesloten van de bewoonde wereld. Kya moet zichzelf onderhouden door vis en groenten uit haar moestuin te ruilen voor andere levensmiddelen. Kya voelt zich hier thuis en is één met de natuur.

Lees ook: De regisseur van Gooische Vrouwen komt dit jaar nog met kerstfilm

Trailer

Op een gegeven moment komt Kya in contact met twee jongens van de bewoonde wereld en op dat moment ontdekt ze dat er nog een heel andere wereld is, waar ze nog eigenlijk helemaal niets van weet. Als één van de twee jongens dood wordt gevonden, wordt Kya meteen verdacht. Het boek wordt omschreven als spannend, mooi en liefdevol. Alleen al in Amerika zijn er meer dan zes miljoen boeken verkocht. De film verschijnt 28 juli in de bioscoop.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Déze veelbelovende Spaanse dramaserie verschijnt deze week op Netflix