Ontwerp Zonder Titel 2022 10 13t143305.864

Naar de bioscoop? Déze films wil je in november zeker zien

Het najaar leent zich perfect voor een gezellig bioscoop-avondje. Déze films wil je in november zeker niet missen.

The Son

Op 10 november verschijnt de dramafilm The Son met Hugh Jackman in de bioscoop. Het verhaal gaat over Peter die een gelukkig leven leidt met zijn nieuwe partner en hun baby. Dit verandert als zijn ex-partner bij hem voor de deur staat omdat zijn zoon last heeft van somberheid sinds zijn ouders uit elkaar zijn. Voor hem is het leven niet meer hetzelfde sinds zijn ouders zijn gescheiden. Peter probeert zijn aandacht en tijd te verdelen tussen zijn zoon die de huidige situatie moeilijk kan accepteren en zijn nieuwe gezin.

Bekijk hier alvast de trailer:

The Estate

Heb je meer zin in een luchtige film? Dan is de film The Estate misschien wel iets voor jou. Dit verhaal gaat over de zussen Savanna en Macey die niet zo veel geld hebben. Dit is waarom ze azen op het fortuin van hun doodzieke tante Hilda. Hilda heeft echter een hekel aan de hele familie, maar de zussen hopen dat door hun vleierij het testament toch nog wordt aangepast. De rest van de familie heeft precies hetzelfde doel voor ogen. De film is vanaf 24 november te zien in de bioscoop.

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: Déze intieme dramaserie is vanaf 21 oktober op Netflix te zien

The Menu

Een combinatie van horror en komedie. Deze film gaat over een het koppel Margot en Tyler. De twee reizen naar een eiland om hier te genieten van een exclusief diner van de chef Slowik. Je raadt het waarschijnlijk al, maar dit wordt geen gewoon diner. De gasten vallen van de ene verbazing in de andere en de chef heeft nogal schokkende verrassingen voor zijn gasten in petto. Deze film is vanaf 24 november te zien in de bioscoop.

Bekijk hier alvast de trailer:

The Stranger

Een spannende thriller die gaat over Mark en Henry die elkaar “toevallig” ontmoeten in een vliegtuig en het goed met elkaar kunnen vinden. Henry weet niet dat zijn nieuwe vriend een undercoveragent is die op zoek is naar een bekentenis van een onopgeloste moordzaak die jaren geleden plaatsvond. De film is vanaf 27 oktober te zien in de bioscoop.

Bekijk hier alvast de trailer:

Narcosis (2022)

Deze film gaat over een hecht gezin dat ontwricht raakt als de vader tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Merel, de moeder van het gezin, ontwijkt alles wat met de dood van haar man te maken heeft. De kinderen weten niet waar ze hun antwoorden moeten vinden. Merel is gedwongen om de waarheid onder ogen te gaan zien. Alleen dan kan het gezin samen aan een toekomst werken. Deze drama film is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop.

Bekijk hier alvast de trailer:

Welke film uit dit rijtje wil jij zeker niet missen?

Lees ook: 6 leuke herfstfilms op Netflix voor als je lekker binnen wil blijven

Foto: GettyImages
Bron: Filmtotaal.nl

<strong>Meer Vriendin? Volg ons op <a href=”https://www.facebook.com/VriendinNL/“>Facebook</a> en <a href=”https://www.instagram.com/vriendin_nl/?hl=nl“>Instagram</a>. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse <a href=”https://www.vriendin.nl/nieuwsbrief/“>Vriendin nieuwsbrief</a>.</strong>