Ontwerp Zonder Titel 2022 09 06t101003.480

6 leuke herfstfilms op Netflix voor als je lekker binnen wil blijven

De herfst is het perfecte seizoen om de bank op te kruipen en Netflix aan te zetten. Wij zetten 6 leuke herfstfilms voor je op een rijtje.

1. Notting Hill (1999)

De film verscheen in 1999 en gaat over de beroemde filmster Anna Scott (Julia Roberts). In het plaatsje Notting Hill leert ze de rustige William (Hugh Grant) kennen. Hij is de eigenaar van een bescheiden boekenwinkeltje. Beiden missen ze nog de liefde in hun leven, maar is dit het juiste moment en de juiste plek?

Bekijk hier alvast de trailer:

2. His House (2020)

Er kan natuurlijk geen enge horrorfilm in dit herfstlijstje ontbreken. His House is een film die gaat over twee vluchtelingen uit Zuid-Soedan die een relatie hebben. In het Verenigd Koninkrijk willen ze een nieuw leven opbouwen, maar het huis waarin ze wonen lijkt iets donkers te verbergen. Tip: als je niet zo’n horror-fan bent, is het misschien beter om deze film samen met een vriendin of je partner te kijken.

Bekijk hier alvast de trailer:

3. Bridget Jones’s Baby (2016)

Het leven van de veertigplusser Bridget loopt nog niet echt zoals ze zou willen. De relatie met Mark Darcy eindigt en Bridget probeert zich vanaf nu te concentreren op haar baan als producer. Ze ontmoet Jack, die haar minnaar wordt. Dan gebeurt er iets onverwachts. Bridget raakt zwanger, maar ze weet alleen niet zeker wie de vader is: Jack of Mark?

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: Dít is wanneer het tweede seizoen van Firefly Lane op Netflix verschijnt

4. A Perfect Pairing (2022)

Lola werkt als verkoopster bij een wijnbedrijf uit Los Angeles. Ze besluit haar baan op te zeggen met de hoop haar eigen wijndistributiebedrijf te kunnen beginnen. Ze boekt een ticket naar het Australische platteland om hier haar eerste potentiële klant aan zich te binden. Helaas wil Vaughn Family Wines in eerste instantie geen zaken doen met een jonge onderneemster. Lola probeert zichzelf te bewijzen door haar hulp aan te bieden op de schapenboerderij van de familie. Hier wordt ze getraind door de onstuimige, aantrekkelijke Max.

Bekijk hier alvast de trailer:

5. The Holiday

Amanda (Cameron Diaz) is de eigenaresse van een reclamebureau is Californië. Iris (Kate Winslet) schrijft voor de Londense Daily Telegraph en woont in een knus huisje in Engeland. De twee lopen beiden vast in hun liefdesleven en besluiten van woonplek te ruilen om zo even tot rust te kunnen komen. De liefde laat zich echter niet sturen en op hun nieuwe woonplek leren de vrouwen allebei een nieuwe man kennen.

Bekijk hier alvast de trailer:

6. The Vow (2012)

Na een auto-ongeluk raakt Paige (Rachel McAdams) in coma en is ze haar geheugen kwijt. Ze herkent haar man Leo (Channing Tatum) niet meer en dit betekent dat Leo er alles aan wil doen om zijn vrouw opnieuw voor zich te winnen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: 6x de allermooiste herfstwandelingen in Nederland

Foto: GettyImages