Ontwerp Zonder Titel 2020 10 03t112617.436

6 originele coronaproof date-ideeën voor Valentijnsdag

Samen met je partner uiteten of een drankje doen, zitten er deze Valentijnsdag even niet in. Wij vertellen je zes leuke date-ideeën die ook heel gezellig zijn.

1. Organiseer een bierproeverij

Koop of bestel samen met je partner verschillende biertjes (of wijnen) en organiseer een heuse bierproeverij thuis. Maak wat lekkere hapjes en jullie avond is compleet.

2. Waar zijn jullie dankbaar voor?

Zin in een avond zonder televisie en telefoons? Doe wat kaarsjes aan en pak een pen en papier. Schrijf vijf dingen op waar jullie, afzonderlijk van elkaar, dit jaar dankbaar voor zijn.

Lees ook: Zó vaak moet je met je partner op date om jullie relatie in stand te houden

3. Kaasfondue

Lekker eten zorgt áltijd voor een goed humeur. Een avondje gourmetten of genieten van een kaasfondue is dus sowieso een uitstekend idee.

4. Fotocollage maken

Door foto’s herbeleven we alle leuke gebeurtenissen in ons leven. Neem de tijd om alle leuke betekenisvolle foto’s van de laatste maanden uit te zoeken en maak er een mooie (online) collage van.

5. Spa avond

Misschien dat jullie in deze periode niet zo prettig voelen bij een saunabezoekje. Maar waarom geen spa-avondje thuis organiseren? Ga samen in bad en masseer elkaar met heerlijk ruikende oliën.

6. Spelletjesavond

Kun jij goed tegen je verlies? Verzamel een aantal leuke bordspellen en leg jullie telefoons aan de kant.

Lees ook: Déze koffie is nu al ons favoriete herfstdrankje (en zo maak je ‘m)

Foto: GettyImages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen