Actief én relaxed in Zeewolde (4, 5 of 8 dagen vanaf € 199,- p.p.)

Leuk voor een feestelijk weekend met je hele vriendengroep of een week met de kids. Bij Center Parcs vermaakt iedereen zich!

Leuk voor een feestelijk weekend met je hele vriendengroep of een week met de kids. Bij Center Parcs vermaakt iedereen zich!

Center Parcs de Eemhof is een gezellig vakantiepark in Zeewolde, vlak bij het IJsselmeer. Het bevindt zich midden in de mooie natuur van het Hulkesteinsebos, dat je vanuit het park lopend of op de fiets kunt doorkruisen. Ook watersportliefhebbers zitten hier goed: huur een bootje en ga het water op, er is hier geen betere manier om de natuur te verkennen. Maar ook als je liever op de Eemhof zelf blijft, zullen jij en je kinderen de tijd van jullie leven hebben. Er is namelijk van alles te beleven: de kinderen leven zichuit op de glijbanen in Aqua Mundo, terwijl jullie rondstruinen over de Market Dome. Hier vind je diverse restaurants en boetieks en je kunt er ook nog een paar laatste boodschappen doen voor het eten van die dag. Ontdek zelf de veelzijdigheid van Center Parcs!

Prijzen en periode

Deze aanbieding is geldig t/m 24 augustus 2019. Aankomst mogelijk vanaf 26 augustus t/m 16 december. Let op: de vermelde prijs is vanaf en kan verschillen per aankomstdatum. Prijzen zijn per accommodatie, kijk online voor de volledige voorwaarden. Voordeeluitjes.nl is een label van Freetime Company B.V. Prijs-, druk en zetfouten voorbehouden.

Inbegrepen

• 3, 4 of 7 overnachtingen
• gebruik subtropischzwemparadijs
• parkeren
• eindschoonmaak

Niet inbegrepen

• bedlinnen à € 8,50 p.p.
• administratiekosten à € 29,50 per boeking
• toeristenbelasting

Info & reserveren

Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar Voordeeluitjes.nl/vriendin26.