Ontwerp Zonder Titel (51)

Zó ga jij je sexy voelen in de slaapkamer

Kan jij wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken in de slaapkamer? Wij vertellen je hoe je meer van seks kunt genieten.

En je partner ook.

Zorgen voor de ander

Vaak wil je tijdens de seks dat de ander het fijn heeft en in zijn/haar behoeftes voorzien. Lukt dit niet, dan kan dit leiden tot twijfels over je seksuele capaciteiten. Hoe zorg je ervoor dat dit niet gebeurt?

Lees ook: Oelala: déze dingen moet je eten om meer zin in seks te krijgen

Verantwoordelijkheid voor eigen genot

Het is ontzettend belangrijk om je te realiseren dat niet alleen je partner, maar ook jijzelf verantwoordelijk bent voor je genot. Het kan dan ook enorm helpen om duidelijk voor jezelf te hebben wat je prettig vindt in bed. Wat zorgt ervoor dat je wel of niet opgewonden raakt? Verantwoordelijkheid voor je eigen genot betekent niet dat jullie tijdens de seks jullie eigen ding moeten doen. Wat het wél betekent, is dat jij je lijf toespreekt – ‘Ik ben de baas over mijn lichaam en beslis hoe ik wil genieten’ – en met met je partner communiceert. Immers: je partner kan jouw gedachten niet lezen.

Kwetsbaarheid maakt sexy

Kust jouw partner je op een plek die je eigenlijk niet fijn vindt? Leid hem dan naar de plek die je wél prettig vindt. Vertel elkaar jullie seksuele fantasieën. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen, dát is sexy.

Lees ook: Zoveel seks hebben koppels nog als ze tien jaar samen zijn

Foto: GettyImages
Bron: Psychologytoday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen