Ontwerp Zonder Titel 2021 06 04t194400.834

Voor mensen met déze 3 sterrenbeelden wordt juni een fantastische maand

In juni wordt er door de planeten Venus en Jupiter een driehoek met de aarde gevormd. Déze drie sterrenbeelden zullen hier zeker iets van gaan merken.

Planeten

De planeten veranderen voortdurend van vorm door het dierenriem. Op 3 juni vond de Venus driehoek met Jupiter plaats. Hierdoor krijgen bepaalde sterrenbeelden een positieve boost en wij vertellen je hier welke drie dit zijn.

1. Stier

Altijd als Venus in de lucht aanwezig is, zal een Stier hier iets van merken. Als Venus dan ook nog een driehoek vormt met Jupiter, zul je als Stier merken hoe geliefd je bent. Jupiter is de planeet van groei en creatieve krachten. De driehoek van de aarde met Venus en Jupiter zorgt er dus voor dat je als Stier liefde zal ervaren van de mensen waar je veel van houdt. Denk aan familie, vrienden en/of je partner. In juni zullen mensen laten zien hoe veel ze echt om jou geven en worden eventuele twijfels uit het verleden uitgewist. Vooral op sociaal gebied zal jij als Stier dus veel geluksgevoelens ervaren. Wat wil je nog meer?

2. Weegschaal

Ook voor een Weegschaal zal de planeet Venus een belangrijke rol spelen. Dit zal vooral naar voren komen in jouw charisma. Niet alleen zul je anderen beïnvloeden. Anderen geloven nu ook heilig in jouw zienswijze en opvattingen. Op deze manier kan jij dus anderen helpen en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen. Aan liefde zal een Weegschaal ook niet tekortkomen. In juni zul jij je gemakkelijker kunnen openstellen voor liefde en vriendschap. Je zult ervaren hoe fijn dit voelt.

Lees ook: Mensen met déze 3 sterrenbeelden denken dat ze altijd gelijk hebben

3. Boogschutter

In tegenstelling tot de vorige twee sterrenbeelden, speelt voor een Boogschutter vooral de planeet Jupiter een grote rol. Dit betekent dat er veel ruimte is voor groei en een creatieve geest. In juni zul jij merken dat je steeds meer van jezelf gaat houden en dit zal jouw zelfvertrouwen doen laten stijgen. Misschien had je al veel zelfvertrouwen, maar dit is de periode waarin je ook bepaalde gedachtes in de praktijk kunt gaan brengen. Voor een Boogschutter is de maand juni een periode om creatief bezig te zijn en echt aan het werk te gaan. Daarbij wordt je ook nog eens ondersteund door het universum.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match op liefdesgebied

Foto: GettyImages
Bron: YourTango.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen