daten

Déze sterrenbeelden zijn geen goede match op liefdesgebied

Ieder sterrenbeeld heeft weer andere wensen en behoeftes in een relatie. Déze sterrenbeelden kunnen beter niet met elkaar gaan daten.

1. Steenbok-Boogschutter

Een Boogschutter is onafhankelijk en kan ook vrij impulsief zijn. Hij of zij houdt niet van structuur en kan wat onvoorspelbaar zijn. Dit in tegenstelling tot een Steenbok. Een Steenbok houdt absoluut niet van verandering en kan niet goed omgaan met het onvoorspelbare karakter van een Boogschutter. Deze twee sterrenbeelden gaan dus niet zo goed samen.

2. Waterman-Stier

Vooral op liefdesgebied is een Stier erg standvastig en traditioneel. Een Waterman vindt de voorspelbaarheid van een Stier vaak net iets te saai en zal op den duur dan ook verveeld raken. Een Waterman is altijd op zoek naar verandering en vernieuwing.

3. Vissen-Tweelingen

Tweelingen denken vaak analytisch en baseren hun uitspraken grotendeels op feiten. Iets waar een gevoelige Vissen weinig mee kan. Vissen vinden Tweelingen vaak iets te stijf. Vissen hebben de behoefte om hun gevoelens te delen, maar dit wordt lastig in een relatie met iemand met het sterrenbeeld Tweelingen.

4. Ram-Kreeft

Een Ram is impulsief en leeft in het moment. Dit in tegenstelling tot een Kreeft. Een Kreeft is gevoelig en heeft vaak de tijd nodig om zich vertrouwd te voelen bij iemand. Een Kreeft is een hopeloze romanticus die langzaam verliefd wordt. Hier heeft een Ram vaak niet het geduld voor.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden zijn echte kattenmensen

5. Leeuw-Schorpioen

De emoties van een Schorpioen kunnen nogal fluctueren. Soms kan een Schorpioen jaloers en manipulatief gedrag laten zien en hier kan een Leeuw niet zo goed mee omgaan.

Maagd-Weegschaal

Een Maagd wordt soms gezien als een positieve romanticus, die altijd eerlijk en open is. Ook gaat een Maagd er vanuit dat je alles kunt bereiken, zolang je maar je best doet. Dit vindt een Weegschaal iets te naïef. Een Maagd vindt een Weegschaal echter weer te negatief en een tikkeltje chagrijnig. Niet zo’n goede match dus deze twee.

Vriendin’s favoriet

Zou je graag willen dat je relatie meer in balans komt? Lees dan eens de bestseller: Liefde is een werkwoord. Zo ontdek hoe je kan omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie. Je komt te weten welke fasen er in een huwelijk zijn. Of het mogelijk is om een langdurige relatie nog te veranderen. En nog veel meer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: De mooiste tatoeages voor elk sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk