Ontwerp Zonder Titel 2022 09 13t154907.881

Mensen met déze sterrenbeelden zijn het minst romantisch

Rozenblaadjes, een romantisch gedicht of een spontane date. Grootse romantische gebaren hoef je van déze sterrenbeelden niet te verwachten.

Steenbok

Een eerste date met een Steenbok kan soms nogal ongemakkelijk zijn. Toegegeven: je kunt soms nogal ongevoelig en koud overkomen. Je stelt je niet makkelijk open en kwetsbaar op en dit is waarom je niet snel een spontaan romantisch gebaar van jou kunt verwachten. Je bent vrij nuchter en verliest jezelf niet zo snel in de dromerige kant van de romantiek.

Lees ook: Vrouwen met déze 3 sterrenbeelden zijn de liefste schoonmoeders

Waterman

Een Waterman is vaak erg onafhankelijk en dit is waarom romantiek van nature niet zo bij je hoort. Jij hebt behoefte aan je eigen tijd en ruimte en autonomie is belangrijk voor je. Niet heel erg romantisch dus…

Ram

Een Ram kan soms iets te veel met zichzelf bezig zijn. Je zit vaak in je eigen wereld en bent niet zo bezig met alles wat zich om jou heen afspeelt. In een relatie ben je vaak de dominante persoon en je vindt het niet prettig om de afwachtende of onderdanige rol op je te nemen. Dit is ook de reden waarom je, na de periode van fysieke aantrekkingskracht, niet snel een langdurige relatie met iemand aangaat.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze 3 sterrenbeelden gaan een spannende maand tegemoet

Foto: GettyImages
Bron: Ohmymag.co.uk