slaappositie

Bewezen: déze slaappositie leidt tot een fantastisch seksleven

Hoe vallen jij en je partner het liefst in slaap? Uit onderzoek blijkt dat déze slaaphouding zorgt voor een fantastisch seksleven.

Slaappositie

Van lepeltje-lepeltje tot knuffelen of met de ruggen tegen elkaar aan liggen. Ieder koppeltje heeft wel een favoriete slaappositie. Blijkbaar verklapt jullie slaappositie een heleboel over jullie seksleven. Zo is de lepeltje-lepeltje houding seksueel en kwetsbaar, maar geeft deze positie ook aan dat jullie elkaar vertrouwen. Als jullie liever vrij van elkaar slapen en met de ruggen naar elkaar toe liggen, is dit niet direct een slecht teken. Zo vertelt deze houding dat jullie niet afhankelijk van elkaar zijn en elkaar ook durven los te laten. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen niet graag de grote lepel willen zijn als ze lepeltje-lepeltje liggen met hun partner. Mannen vinden het niet fijn als zij op de rug liggen en de partner op hun ligt.

Lees ook: Koppels met déze kleur op de slaapkamermuren hebben meer seks

Meer seks

Uit onderzoek blijkt dat koppels die het vaakst seks hebben, een voorkeur hebben voor één specifieke slaaphouding. Liggen jullie vaak met de gezichten naar elkaar toe en de benen in elkaar verstrengeld? Gefeliciteerd, want de koppels die zo in slaap vielen, gaven aan een fantastisch seksleven te hebben. De lepeltje-lepeltje positie eindigde op de tweede plaats. Ook bleek dat deze slaaphouding vaak erg populair is bij nieuwe stelletjes. Koppels die langer samen zijn, willen graag iets meer ruimte in bed.

Lees ook: Bewezen: het eten van chocolade verbetert je seksleven

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net, Wendyonline.nl