Ontwerp Zonder Titel 2022 07 14t090109.435

4 signalen dat je niet met de juiste persoon samen bent

Soms kunnen er maanden tot jaren voorbijgaan totdat je je realiseert dat je partner misschien niet de juiste persoon voor je is.

1. Geen ruzies

Nu is het niet goed om iedere dag heftige ruzies met je partner te hebben, maar af en toe wat onenigheid kan echt geen kwaad. Stelletjes die hun hele leven samen willen blijven, zullen af en toe gezonde, respectvolle discussies moeten kunnen voeren. Als je het gevoel hebt dat je je mening niet kunt uiten of niet je volledige zelf kunt laten zien, heeft dit uiteindelijk ook invloed op jullie seksleven en liefdesrelatie.

2. Seks

Het is heel normaal als de ene partner vaker zin heeft in seks dan de ander. Er is wel iets goed mis als je wél zin hebt in seks, maar niet in seks met je partner. Je fantaseert bijvoorbeeld veel over iemand anders of je masturbeert en hebt hierbij geen behoefte om je partner hierbij te betrekken.

Lees ook: Bewezen: zwemmen in de zee is goed voor je gezondheid én je seksleven

3. Vriendschap

Ja, een vriendschappelijke basis is zeker belangrijk voor een gezonde relatie. Alleen is het nog belangrijker dat je los van je partner, nog meer vrienden en vriendinnen hebt. Als je op emotioneel gebied alleen op je partner kunt terugvallen, kan dit een negatief effect hebben op jullie relatie.

4. Verliefdheid

Welke eigenschappen van je partner vind je echt leuk of aantrekkelijk? Als jullie al jaren samen zijn, kan het zijn dat je een beetje aan elkaar gewend bent geraakt. Krijg je nog echt kriebels als je je partner ziet en op welke momenten is dat? Als dit helemaal niet (meer) het geval is, is het tijd om te kijken of jullie nog wel bij elkaar passen.

Lees ook: Amy: ‘Mijn man en ik hebben al twaalf jaar geen seks, maar zijn toch gelukkig samen’

Foto: GettyImages
Bron: Ohmymag.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.