Ontwerp Zonder Titel 2023 07 01t135800.113

Dit seksstandje wil je uitproberen voor nóg meer genot

Iedereen kent het missionaris standje wel, maar door er déze twist aan te geven, ervaar je nog meer genot. Lees vooral even verder.

Missionaris met een twist

Iedereen kent het standaard missionaris standje wel, waarbij de vrouw op haar rug ligt en de man bovenop haar, met de hoofden dezelfde kant uit. Hebben jullie de behoefte om een beetje te experimenteren. Dan is de ‘coital aligment’ positie wellicht iets voor jullie. Het voordeel van dit standje is dat clitoris van de vrouw extra gestimuleerd wordt. Het standje lijkt veel op de missionarispositie. Het is hierbij de bedoeling dat de man iets hoger zit dan normaal. Zijn borst bevindt zich ongeveer boven jouw schouders.

Twist

Het idee is dat de man alleen met het topje van de penis de vagina binnengaat. Met de rest van de penis rust als het ware op de vulva. Enkel met het topje van de penis of vibrator zal hij vervolgens penetreren. Langzaam beweegt hij het topje van de penis op en neer, terwijl de rest van de penis over de clitoris beweegt. Dit betekent dus: extra stimulatie. Het is hierbij belangrijk om het rustig aan te doen en de tijd te nemen.

Tip van de redactie

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? Deze krachtige vibrator maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Fenna: ‘Mijn dromen zijn realistische doelen nu ik seks heb voor geld’

Foto: GettyImages
Bron: Womenshealthmag.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.