Ontwerp Zonder Titel 2023 02 10t141442.038

Ben je dol op pittig eten? Dít zegt het over je persoonlijkheid

Ben je dol op pittig eten of is het juist helemaal niet jouw ding? Dit vertelt jouw voorkeur op het gebied van eten over je persoonlijkheid.

Pittig eten

Over het algemeen zijn er twee kampen. Je behoort ofwel tot de pittige eters, ofwel tot de groep die hier absoluut niets van moet hebben. Ben jij de persoon die altijd wel een extra pepertje of pittig sausje over zijn of haar eten wenst? Uit onderzoek blijkt dat de kans groot is dat je zelf ook een pittig karakter hebt. Niet alleen heb je een pittig karakter. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat je ook eerder nieuwe dingen uitproberen en je dus wat avontuurlijker bent ingesteld.

Lees ook: Is je eten te pittig geworden? Zo red je de maaltijd

Pittige eters vs niet-pittige eters

Uit het onderzoek bleek dat 76% van de mensen die van pittig eten houdt, graag nieuwe activiteiten uitprobeert. Daarnaast vindt 62% van de pittige eters zichzelf aantrekkelijk en is 66% tevreden met zijn of haar leven. Mensen die niet houden van pittig eten, omschrijven zichzelf als verlegen. 41% van deze groep mensen vindt zichzelf empathisch en 50% omschrijft zichzelf als nieuwsgierig en stil. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, maar over het algemeen omschrijven de niet-pittige eters zichzelf als minder avontuurlijk.

Ben jij een pittige eter?

Lees ook: Bewezen: déze 5 tips helpen om jezelf te (blijven) motiveren

Foto: GettyImages
Bron: Ohmymag.co.uk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.