Ontwerp Zonder Titel 2021 01 26t142556.007

Partners met déze eigenschap zorgen het vaakst voor een orgasme

Een hoogtepunt bereiken tijdens de seks? Volgens recent onderzoek blijkt déze eigenschap hierbij een grote rol te spelen.

Mentale connectie

Voor veel vrouwen is het niet altijd makkelijk om tijdens de seks tot een orgasme te komen. Het bereiken van dat hoogtepunt is meer dan alleen die fysieke connectie met je partner. Onderzoekers waren benieuwd of er bepaalde factoren waren, die tot een beter seksleven leidden. In totaal namen er 54 vrouwen (met een relatie) deel aan het onderzoek. Zij moesten vervolgens een heel aantal vragen over hun partner en seksleven beantwoorden.

Lees ook: Waarom regelmatig sporten tot een beter seksleven leidt

Eigenschappen

Allereerst blijken vrouwen zich over het algemeen het meest aangetrokken voelen tot zelfverzekerde mannen. Toch was er één persoonlijke eigenschap die leidde tot intensere orgasmes. Vrouwen die een grappige partner hadden, bleken namelijk vaker (intense) orgasmes te ervaren. Onderzoekers denken dat dit komt doordat humor vaak samenhangt met intelligentie, vertrouwen en creativiteit. Als je goed kunt lachen met/om je partner, zorgt dit dus vaak voor een beter seksleven.

Lees ook: Déze 8 voedingsmiddelen kun je beter vermijden voor je seks gaat hebben

Foto: GettyImages
Bron: PsychologyToday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen