Ontwerp Zonder Titel 2021 01 11t115957.275

Déze 8 voedingsmiddelen kun je beter vermijden voor je seks gaat hebben

Heb jij een romantische avond met je partner op de planning staan? Volgens experts is het dan verstandig om déze voedingsmiddelen te vermijden.

1. Havermout

Een bakje havermout is op de eerste plaats erg gezond. Op het gebied van intimiteit kleeft er helaas toch een nadeel aan. Zo zorgt havermout voor gasvorming en dit wil je toch het liefst vermijden tijdens een romantische avond.

2. Alcohol

Misschien niet heel verrassend, maar alcohol zorgt ervoor dat je libido daalt. Dit is zowel voor mannen als voor vrouwen zo. Het maakt je ongevoeliger voor aanrakingen van je partner. Eén glaasje wijn kan natuurlijk geen kwaad, maar te veel alcohol kan je seksleven wel degelijk negatief beïnvloeden.

3. Chocolade

Chocolade is eigenlijk onlosmakelijk verbonden met romantiek. Door het eten van pure chocolade word je meer ontspannen en kun je je zelfs wat slaperig voelen. Niet echt bevorderend voor je seksdrive dus.

Lees ook: Na tweeënhalf jaar hebben Karin en haar vriend nog steeds geen seks

4. Popcorn uit de magnetron

Een gezellig filmavondje op de planning staan met je partner? Probeer een alternatief te verzinnen voor die lekkere popcorn. Waarom? De zak waarin de popcorn zit bevat chemicaliën die invloed hebben op het libido. Het aantal zaadcellen bij mannen zal afnemen en de seksdrive bij vrouwen komt op een laag pitje te staan.

5. Vette hap

Een vette hap, zoals een burger of ander gefrituurd voedsel, zorgt helaas voor een lager libdo. Dit komt voornamelijk door de transvetten. Daarnaast zorgen de chemicaliën ervoor dat ook de prestaties in bed flink afnemen.

6. Energiedrank

Energiedrankjes zijn over het algemeen niet goed voor je gezondheid, maar ook je seksleven zou hieronder lijden. Zo zorgt energiedrink ervoor dat je minder testosteron aanmaakt. Dit hormoon is nu juist zo belangrijk voor een gezond libido.

7. Broccoli

Broccoli is één van de gezondste groenten die we kennen, maar helaas niet zo goed voor je libido. Doordat de groente veel vezels bevat, zal dit leiden tot gasvorming.

8. Munt

Een pepermuntje of een kauwgum wordt vaak gekozen vóór een date. Je ruikt weer fris uit je mond, maar menthol zorgt ervoor dat het testosteron hormoon daalt. Dit zorgt weer voor een lager libido.

Lees ook: 5 fascinerende dingen over seks die het afgelopen jaar werden ontdekt

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen