onderwerp

Over dít verrassende onderwerp hebben koppels het vaakst ruzie

Kun jij jouw partner soms ook achter het behang plakken? Dít verrassende onderwerp leidt volgens onderzoekers tot de meeste ruzies.

Onderwerp

In een relatie is het geven en nemen. De één zal altijd net wat meer in het huishouden doen de ander. Ook over geld kunnen koppels nog wel eens een meningsverschil hebben. Toch zijn dit niet de onderwerpen waar koppels het vaakst ruzie over hebben. Hier is namelijk onderzoek naar gedaan en het antwoord blijkt vrij simpel. Deze vraag zal je vast bekend voorkomen: ‘wat wil jij vanavond eigenlijk eten?’ Het lijkt een onschuldige vraag, maar dit blijkt dus wel het onderwerp te zijn waar koppels het vaakst ruzie over hebben. We vertellen je even hoe dit precies zit.

Lees ook: Bewezen: samen films kijken is goed voor je relatie

Wat eten we vandaag?

Koppels hebben vooral vaak onenigheid over wát ze precies zullen gaan eten. Het gemiddelde koppel heeft hier zo’n 156 keer per jaar een discussie over. De overige discussies gaan over wie de boodschappen of het eten gaat halen. Een klein percentage van de stelletjes krijgt zelfs ruzie over het wel of niet delen van de maaltijd. Dezelfde smaak in eten blijkt in een relatie vaak een doorslaggevende factor te zijn.

Lees ook: Bewezen: koppels die samen koken, blijven voor altijd samen

Foto: GettyImages
Bron: Bestlifeonline.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen