films

Bewezen: samen films kijken is goed voor je relatie

Nu het langzaam kouder wordt, kunnen jullie weer genieten van een avondje bankhangen. Het kijken van films, geeft je relatie een boost. Vergeet alleen dit niet.

Films

Nu het weer buiten vaak niet meer zo zonnig is, is het wel weer heerlijk om de bank op te kruipen voor een goede film. Even ontsnappen aan de werkelijkheid en een geheel nieuwe wereld induiken. Samen met je partner films kijken is niet alleen hartstikke leuk. Deze activiteit blijkt ook nog eens heel goed voor je relatie te zijn. Onderzoekers geven alleen wel aan dat er één belangrijk punt is welke jullie zeker niet mogen vergeten.

Lees ook: Nu al een knalfilm: De Luizenmoeder haalt 100.000 bezoekers binnen een week

Praten

Misschien komt het je bekend voor. Jullie hebben eindelijk een film uitgekozen en na een half uur ligt één van jullie in een diep coma. Begrijpelijk want jullie zijn vermoeid door werk en die bank ligt ook veel te lekker. Toch is er dan één belangrijk punt dat jullie mislopen. Het kijken van films blijkt zeer waardevol te zijn voor jullie relatie, maar het is dan wel belangrijk dat jullie na de film nog zo’n dertig minuten over de film praten. Juist door te praten over de personages, de relaties of de gebeurtenissen in de films, leren jullie elkaar nog beter kennen. Misschien vind jij één personage wel helemaal geweldig, terwijl je partner hem of haar helemaal niet leuk vindt. Hoe kan het dat jullie zo verschillend denken hierover?

Lees ook: 6 lessen die films je over de liefde leren, maar niet altijd kloppen

Foto: GettyImages
Bron: Yahoo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen