dromen

Dít zijn de 9 meest voorkomende relatie dromen (mét betekenis)

Een droom waarbij je je geliefde betrapt met een ex, dromen over seks of zelfs een droom waarbij hij/zij jou probeert te vermoorden?

Dit betekent het.

1. Partner betrappen met ex

Met stipt op nummer één: een droom waarbij je je partner met zijn of haar ex betrapt. Deze droom verwijst vaak naar onzekerheden die je eigenlijk bespreekbaar zou moeten maken. Misschien voel je je afgewezen door je partner of zit het even niet helemaal goed met je zelfvertrouwen? Hoe dan ook, er is zeker werk aan de winkel.

2. Partner verbreekt relatie

Op nummer twee staat de droom waarin jouw partner de relatie verbreekt. Niet schrikken. Deze droom heeft vaak een positieve betekenis. Vaak betekent dit een nieuwe stap in jullie relatie. Denk bijvoorbeeld aan samenwonen of jullie eerste koophuis.

3. Zwanger

Droom je wel eens dat je in verwachting bent van je partner? Misschien vind je deze droom verwarrend op het moment dat je zelf (nog) geen kinderen wenst. De betekenis van deze droom is positief. Vaak verwijst het naar het bedenken van nieuwe ideeën of creatief bezig zijn.

4. Ruzie met je partner

Als je droomt dat je ruzie maakt met je partner, dan betekent dit dat je waarschijnlijk gevoelens onderdrukt. Probeer deze gevoelens of emoties toch bespreekbaar te maken.

Lees ook:  Dít zijn de 4 meestvoorkomende erotische dromen (mét betekenis)

5. Seks met je partner

Als je droomt over seks met je partner, dan is het waarschijnlijk zo dat er verlangens zijn die je nog niet hebt uitgesproken. Dingen die je in de slaapkamer nog zou willen uitproberen bijvoorbeeld.

6. Overlijden van je partner

Deze droom kan verwijzen naar een angst om je partner te verliezen. Het kan ook zijn dat je ziet dat je partner verandert en je bang bent om hem of haar kwijt te raken.

7. Vreemdgaan met de beste vriend(in) van je partner

Heb je wel eens gedroomd dat je intiem bent geweest met de beste vriend(in) van je partner? Deze droom betekent waarschijnlijk dat je je schuldig voelt dat je jouw partner in een bepaalde situatie hebt afgewezen. Het is dus niet zo dat je romantische gevoelens hebt voor die vriend(in).

8. Trouwen

Een romantische droom over jullie trouwerij? Waarschijnlijk verwijst deze droom naar jullie sterke band. Er is sprake van veel vertrouwen en toewijding.

9. Je partner probeert je te vermoorden

Een minder leuke droom die je beter een nachtmerrie kunt noemen. Gelukkig heeft deze droom niets te maken met je partner of relatie. De droom verwijst naar iets dat je in het echte leven probeer te ontlopen of vermijden.

Lees ook: Nog éven geduld: nieuw seizoen ‘B&B Vol Liefde’ start op déze datum

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net