Ontwerp Zonder Titel 2021 04 03t125530.048

Déze kledingstijl past het best bij jou op basis van je sterrenbeeld

Zoek jij de perfecte outfit voor een eerste date of juist voor een sportieve wandeling? Astrologie kan je helpen om je keuzestress wat te verminderen.

Ram

Een Ram draagt graag comfortabele kleding. Denk aan een mooie joggingsbroek met een bijpassende trui. Door de outfit te combineren met stoere sneakers en leuke accessoires maak je de outfit ook nog eens hartstikke hip.

Stier

Een Stier houdt van mooie kleding en fijne stofjes. Een kanten top past hier perfect bij. Door zo’n top te combineren met een stoere jeans, voel jij je helemaal zelfverzekerd.

Tweelingen

Tweelingen combineren graag meerdere stoffen. Denk bijvoorbeeld aan een simpele jurk met een gebreid jasje. Laagjes zijn voor Tweelingen vaak een goede keuze.

Kreeft

Truitjes van een zachte katoenen stof zorgen voor voldoende warmte om comfortabel door de dag te komen. Voor de perfecte outfit is een combinatie van warmte en comfort het belangrijkste. Een zacht warm shirt in combinatie met een fijne jeans vormen de ideale outfit voor een Kreeft.

Leeuw

Een Leeuw houdt wel van een beetje drama en is dol op mode. Opvallende schreeuwende kleuren passen hier perfect bij. Kies bijvoorbeeld voor een pak met opvallende kleuren of draag juist één opvallend item.

Maagd

Een Maagd is soms wat perfectionistisch. Hierbij hoort een praktische, maar nette outfit. Combineer bijvoorbeeld een comfortabele sportieve legging met een mooie blazer.

Weegschaal

Een Weegschaal zoekt altijd naar balans in het leven. Dit is waarom een Weegschaal bij het kiezen van een outfit juist voor één kleur of patroon moet gaan. Dit zal jou het gevoel geven dat je geheel in balans bent.

Lees ook: Mensen met déze 3 sterrenbeelden zijn het koppigst

Schorpioen

Een Schorpioen is assertief en vastberaden. Kleding die hier perfect bij past, is een sport outfit. Hier kan een Schorpioen zich vrij in bewegen en is de mogelijkheid er om ieder moment van de dag een work-out te doen.

Boogschutter

Een Boogschutter houdt vaak van reizen en haar stijl wordt vaak als stijlvol omschreven. Zonder veel moeite komt een Boogschutter altijd goed voor de dag. Een maxi-jurk past perfect bij haar vrije karakter.

Steenbok

De stijl van een Steenbok is vaak klassiek en een tikkeltje chique. De cigarette pants past hier goed bij. Dit is een broek die mooi aansluit en naar beneden toe iets smaller wordt. Vaak zitten er geen zakken in dit model broek. Ook kan zo’n broek, afhankelijk van je plannen, goed gecombineerd worden met zowel sneakers als een hoge hak.

Waterman

Een Waterman houdt vaak van een vintage look. Een vrolijke jurk met stippen of bloemen past hier dan helemaal bij.

Vissen

Vissen worden soms als een tikkeltje zweverig gezien. Dit is waarom een zwierige, bloemenjurk de perfecte outfit is. Niet alleen erg mooi, maar ook comfortabel genoeg.

Lees ook: Voor déze 3 sterrenbeelden belooft het een fantastische lente te worden

Foto: GettyImages
Bron: HelloGiggles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen