hondenliefhebbers

Mensen met déze drie sterrenbeelden zijn echte hondenliefhebbers

Sommige mensen zien hun hond niet als een huisdier, maar als hun beste vriend. Déze drie sterrenbeelden zijn echte hondenliefhebbers.

1. Ram

Een Ram heeft vaak erg veel energie en houdt van actie. Deze kenmerken passen perfect bij het vaak drukke karakter van een pup. Jij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. In de zomer plonzen jullie samen in het water. Van ieder simpel bal-spelletje maak jij een competitie. Samen beleven jullie de grootste avonturen.

2. Schorpioen

Iemand met het sterrenbeeld Schorpioen wordt soms als mysterieus omschreven. Dat valt eigenlijk hartstikke mee. Een Schorpioen moet zich namelijk eerst vertrouwd genoeg voelen om persoonlijke verhalen te kunnen delen. Een Schorpioen voelt zich prettig in de vertrouwde omgeving van een hond. Normaal is een Schorpioen rustig en teruggetrokken, maar zodra er een hond in de buurt is, wordt hij of zij een stuk socialer, vrijer en avontuurlijker. Ook geniet een Schorpioen dan erg van de natuur.

Lees ook: Heeft je date het sterrenbeeld Vissen? 6 dingen die je moet weten

3. Tweelingen

Tweelingen hebben vaak veel energie die ze kwijt moeten. Dit is waarom Tweelingen zo goed kunnen omgaan met de eindeloze energie van een pup. Tweelingen zijn erg sociaal en vinden het fijn om samen met de hond een dagje naar het strand te gaan. Samen wandelen of een stukje hardlopen. Ondertussen maak je een praatje met andere hondenbaasjes.

Lees ook: Déze sterrenbeelden kunnen niet wachten totdat de zomer begint

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com