fietsen

Fietsen met een lange rok? Met déze tip was dat nog nooit zo makkelijk

Het is goed weer en je wil met een lange rok naar je bestemming fietsen. Zó lukt het je om op een charmante manier je fiets op te stappen.

Rok

Nu buiten heerlijk weer is, wil je misschien wat vaker met de fiets naar het werk. Vaak is een (korte) broek handiger op de fiets, dan een jurk of rok. Met een rok ben je namelijk soms bang dat deze tijdens je rit in je wiel belandt en daarnaast is het op- en afstappen vaak een dingetje. Gelukkig bestaat er een handige tip waardoor je zorgeloos met een rok of jurk je fiets opstapt. Alles wat je nodig hebt is een elastiekje en een muntstuk. Dat heeft gelukkig bijna iedereen wel in huis, toch? Neem de munt en duw hem langs achter tegen je rok tussen je benen door.  Van achter, tussen je benen, naar voren dus. Pak de munt en de stof van je jurk of rok en omwikkel deze met een stevig elastiek.

Lees ook: De beste en slechtste kledingkeuzes voor jouw lichaamstype

Geen zorgen

Ben je dus bang dat je jurk of rok opengaat tijdens het fietsen en kies je daarom vaak voor een broek? Dat hoeft dus niet langer. Met deze tip, waarbij je alleen een elastiekje en een muntstuk nodig hebt, kun je zorgeloos rondfietsen. Snap je de tip nog niet helemaal?

Bekijk dan zeker even deze video:

Lees ook: Maak je kledingkast lenteproof met deze items

Foto: GettyImages
Bron: Zenspiratie.be, Bustle.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.