Ontwerp Zonder Titel 2022 09 10t173326.158

Déze 6 sterrenbeelden kunnen heel goed hun emoties verbergen

Hoewel sommige mensen een open boek zijn, kunnen anderen veel beter hun emoties verbergen. Behoor jij tot één van deze 6 sterrenbeelden?

1. Stier

Een Stier zal altijd proberen zichzelf te beschermen en wil absoluut niet gekwetst worden. Dit is waarom jij pas je gevoelens deelt, zodra je de andere persoon voor de volle honderd procent kunt vertrouwen.

2. Maagd

Een Maagd is heel erg bang om gekwetst te worden. Jij bent zelfs zo bang, dat je liever alleen blijft dan het risico te lopen dat iemand je misschien pijn zal doen. Hierdoor ben je er goed in getraind om je emoties te verbergen. Als jij je in een sociale setting begeeft terwijl je niet lekker in je vel zit, zullen andere mensen dit niet snel in de gaten hebben.

3. Weegschaal

Een Weegschaal is er heel goed in om dingen op te kroppen. Soms heb je het gevoel geen emoties te kennen of niet goed te weten wat en hoe je iets tegen een ander wil vertellen. Soms laat je wel eens het achterste van je tong zien, maar dit zijn uitzonderlijke momenten.

Lees ook: Déze 3 sterrenbeelden gaan een spannende maand tegemoet

4. Schorpioen

Een Schorpioen is één van de meest complexe sterrenbeelden uit de dierenriem. Je vertrouwt andere mensen niet snel en houdt je emoties liever voor jezelf. Pas als die ene speciale persoon je leven binnenstapt, zal jij je durven open te stellen.

5. Steenbok

Ook een Steenbok is bang om zijn of haar emoties te laten zien. Pas als je iemand echt vertrouwd, zal je je emoties delen en hij of zij helpt jou dan om deze emoties te begrijpen en een plek te geven.

6. Waterman

Een Waterman kan erg nerveus worden als het over emoties en relaties gaat. Nee, dan maakt een Waterman zich liever even uit de voeten. Zodra iemand te dichtbij komt, geef je het gesprek een andere wending om zo niet je kwetsbare kant te hoeven laten zien.

Lees ook: Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het gelukkigst

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia