Gezond & mooi

Een mooi doel voor 2019: ren samen met KWF tegen Kanker

Goede voornemens waarmaken geeft een geweldig gevoel. Vooral als je het niet alleen voor jezelf doet, maar óók voor een ander. Wil je dit jaar meer bewegen? Start met hardlopen én haal geld op voor KWF Kankerbestrijding.

Als je niet alleen voor jezelf rent, maar ook voor een goed doel, wordt het een stuk makkelijker om kilometers te maken. Door veel te hardlopen, voel je je fitter. Het is ook makkelijker vol te houden als je naar een hardloopevenement toewerkt. KWF Kankerbestrijding organiseert verschillende evenementen in 2019.

Hun doel en jouw doel
KWF Kankerbestrijding wil zo veel mogelijk geld ophalen voor het financieren van kankeronderzoek. Ook willen ze jou actief helpen om je doel te bereiken en een geweldig gevoel na te streven. Eigenlijk helpen jullie dus elkaar.

Doe mee en ren tegen kanker
Je staat er niet alleen voor. KWF Kankerbestrijding wil jou helpen met het behalen van je doel. Voor een hardloopevent moet je namelijk goed trainen, anders kun je blessures krijgen. KWF helpt met expertise, begeleiding en persoonlijke trainingsschema’s.

Zij gingen je voor
In 2018 bestond 58% van de deelnemers van Ren tegen kanker uit vrouwen. Veel van hen waren nog op beginnend niveau. Jij kan het dus ook! Je kunt kiezen voor verschillende afstanden: 5, 10, 16, 21 of 42 km.

Begin nu

Reageer op dit artikel

Instagram