Ontwerp Zonder Titel 2020 10 10t112252.618

Dít zijn de vijf soorten mannen die je altijd moet vermijden

Ben jij op zoek naar een nieuwe liefde in je leven? Probeer dan deze vijf soorten mannen in ieder geval te vermijden. Bespaart weer een hele hoop drama.

1. De manipulatieve man

Natuurlijk kan een nieuwe relatie heftige emoties veroorzaken. Soms zijn er helaas ook signalen die erop wijzen dat er iets niet klopt. Mannen die bijvoorbeeld wel heel erg boos worden of die direct in de slachtofferrol kruipen. Denk aan een opmerking als: “als jij bij me weggaat, heeft het leven geen zin”. Gedraagt een man zich zo tijdens jullie eerste dates? Ren weg nu het nog kan.

2. De “ik weet het nog niet zeker” man

Ben jij aan het daten met een man die maar steeds blijft twijfelen of hij wel of geen relatie wilt? Kies voor jezelf en maak zelf een einde aan deze oneindige onzekerheid. Vaak zijn het mannen die jou niet op de eerste plaats zetten, maar in plaats daarvan kiezen voor (vage) vrienden.

Lees ook: 6x waarom ruzie met je partner zo vreselijk opwindend kan zijn

3. De egocentrische man

Je hoort er steeds vaker over: de narcist. De man die zijn eigen gevoelens boven die van jou verkiest. Reken er maar op dat dit in de toekomst alleen maar erger zal worden. Misschien dat je eerst valt voor zijn ogenschijnlijk zelfverzekerde karakter, maar hier kom je vroeg of laat achter: deze man denkt alleen aan zichzelf.

4. De man die alles weet

Een man die alles beter weet en jou wijst op je tekortkomingen? Geen goed idee. Probeer jezelf niet te bewijzen en verlaat deze man zo snel mogelijk.

5. De emotioneel onbereikbare man

Een man die nooit iets deelt over zijn emoties? Misschien dat dit zich in de toekomst nog kan ontwikkelen, maar grote kans dat deze man jou niet gelukkig gaat maken. De relatie zal koud aanvoelen en jou niet de voldoening geven die jij nodig hebt.

Lees ook: 8x wat mannen écht willen tussen de lakens

Foto: GettyImages
Bron: PsychologyToday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen