Ontwerp Zonder Titel 2020 10 03t114425.063

8x wat mannen écht willen tussen de lakens

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er bestaat niet één simpele formule waarmee je jouw man gelukkig maakt in bed. Wel zijn er acht factoren die een zeer belangrijke rol spelen.

En wel deze:

1. Dat je hem aantrekkelijk vindt

Voel jij je weleens onzeker over je lichaam? Mannen hebben dit natuurlijk ook. En wat is er nou opwindender dan je partner die jouw lichaam helemaal geweldig vindt?

2. Variatie

De ene man houdt van anale seks, terwijl de andere man een blowjob helemaal het einde vindt. Door veel uit te proberen, kom je erachter wat jouw man echt lekker vindt in bed. Veel mannen houden van variatie en onvoorspelbaarheid.

3. Connectie

Uit onderzoek blijkt dat de voornaamste reden waarom mensen seks willen, te maken heeft met intimiteit. Af en toe kan ruwe seks dus prima zijn, maar ook mannen houden van een beetje romantiek.

Lees ook: Zit je seksleven in een sleur? Met deze tips doorbreek je het

4. Geen druk voelen

Sommige mannen voelen de druk dat zij altijd de eerste stap moeten zetten op seksueel gebied. Alsof er een standaard script is dat gevolgd moet worden. Probeer dus af en toe zelf het initiatief te nemen en het hele script om te gooien.

5. Dat je plezier hebt

Soms bestaat het idee dat mannen vooral aan zichzelf denken op het gebied van seks. Toch vinden de meeste mannen het geweldig als jij plezier hebt in bed. Ook kan het mannen onzeker maken als jij niet klaarkomt. Probeer hem te laten weten dat je het, ondanks dat je misschien niet tot een hoogtepunt komt, heerlijk vindt om intiem met hem te zijn.

6. Dat je zijn fantasieën leert kennen

Er bestaat een zeer grote kans dat jullie dezelfde seksuele fantasieën delen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat er een beperkt aantal onderwerpen zijn waar de meeste mensen over fantaseren.

7. Hij wilt jouw fantasieën weten

Sommige vrouwen vinden het ongemakkelijk of lastig om over seksuele fantasieën te praten. Wil je ećht die connectie met je man, probeer dan toch open en eerlijk te zijn. Zo weet hij waar hij jou een plezier mee doet en kun je nog meer genieten tussen de lakens.

8. Meer seks

Het is geen fabeltje dat mannen veel aan seks denken. De meeste mannen willen ook vaker seks dan vrouwen. Nu hoeft dit niet te betekenen dat jullie iedere avond intiem moeten zijn. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat één keer seks in de week al ruim voldoende is voor een fijne relatie.

Lees ook: Waarom een sekspauze soms juist heel goed kan zijn voor je relatie

Foto: GettyImages
Bron: Badgirlsbible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen