Ontwerp Zonder Titel 2021 02 25t082210.043

Dit zijn de 11 eigenschappen van een écht goede vriendin

Vriendinnen zijn ontzettend belangrijk in ons leven. Maar hoe herken je nu een écht goede vriendin? Probeer eens te letten op deze 11 eigenschappen.

1. Loyaal

Een echt goede vriendin laat jou niet zomaar vallen. Zelfs als andere mensen teleurgesteld in je zijn, zal zij er altijd voor je zijn. Hoe slecht de situatie ook is.

2. Acceptatie

Een goede vriendin zal niet zomaar oordelen. Misschien dat ze jouw manier van leven niet altijd snapt, maar ze accepteert hoe jij bent. Ze is jouw grootste fan, welke beslissingen jij ook maakt in het leven.

3. Eerlijk

Een goede vriendin zal altijd eerlijk tegen je zijn. Ook als je soms niet op die eerlijkheid zit te wachten. Zij zal je altijd confronteren met de realiteit en je uit je droomwereld helpen.

4. Verzorgend

Een goede vriendin ziet jou het liefst gelukkig en vindt dat jij goed voor jezelf moet zorgen. Als ze ziet dat je te veel opgaat in werk, dan zal ze je dwingen om een avond vrij te nemen.

5. Positief

Goede vriendinnen zijn goed voor je mentale gezondheid. Zit jij even in een dipje? Dan vertellen ze jou hoe mooi de wereld is en dat je juist nu het leven ook moet vieren.

6. Inspirerend

Een goede vriendin zal jou positief beïnvloeden. Zij stimuleert jou om de beste versie van jezelf te worden. Met haar als voorbeeld, moet dit zeker lukken.

Lees ook: Heb jij rood haar? Dan ervaar je déze 2 gezondheidsvoordelen

7. Geduld

Een goede vriendin is er altijd, zelfs wanneer jij je even waardeloos voelt. Zij weten dat jij deze slechte dagen ook weer te boven komt.

8. Veilig

Bij een goede vriendin voel jij je veilig. Je kunt zijn wie je echt bent en zeggen wat je echt denkt. De vriendschap voelt comfortabel.

9. Aanwezig

Een goede vriendin is er, wanneer jij haar nodig hebt. Ze zal er zijn op feestelijke momenten, maar ook als het even moeilijk wordt.

10. Support

Een goede vriendin zal jouw dromen en doelen aanmoedigen. Ja, ook al zijn deze soms wat onrealistisch. Deze vriendin gelooft in jou en ziet hoe veel jij in je mars hebt.

11. Voor altijd

Een goede vriendschap zal altijd blijven voortbestaan. Ook al verhuist een van jullie naar de andere kant van de wereld of zitten jullie in een andere levensfase. Misschien spreek je elkaar maanden niet, maar jullie weten allebei dat de basis van jullie vriendschap er altijd zal zijn.

Lees ook: Déze 5 sterrenbeelden kunnen het slechtst tegen hun verlies

Foto: GettyImages
Bron: inspiringtips.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen