vrouwen mobiel daten dating app

Déze vier sterrenbeelden hebben het meeste succes op dating apps

Sommige mensen moeten er niets van hebben, maar anderen zweren erbij: dating apps. In ieder zijn deze vier sterrenbeelden online aan het juiste adres.

Tweelingen

Online een gesprek beginnen, vormt voor Tweelingen geen probleem. Ze kunnen verrassend uit de hoek komen en zijn soms zelfs een tikkeltje brutaal. Grote kans dat de ander dit teken als interessant en uitdagend gaat zien. Een goede basis om elkaar beter te leren kennen.

Stier

Stieren zijn gek op daten en hebben altijd hun babbeltje klaar. Hebben ze een match en zien ze potentie, dan gaan ze meteen aan de slag en wachten niet tot de ander begint te praten. Ook is dit sterrenbeeld eerlijk en heeft geen blad voor de mond. Hiermee leren anderen hem/haar direct goed kennen.

Leeuw

Van alle sterrenbeelden zijn Leeuwen het beste in flirten. Dit doen ze zowel online als offline. Van saaie, standaard openingszinnen moet dit teken niets hebben. In plaats daarvan maken ze een grapje of komen verrassend uit de hoek.

Vissen

Vissen zijn empathisch en vinden het heel interessant om andere mensen te leren kennen. Een dating app is dan ook perfect voor dit teken. Ze luisteren goed en zijn heel creatief. Ook zijn ze romantisch en weten precies welke vragen te stellen.

Tip van de redactie

In tegenstelling tot wat romantische films ons beloven, is het niet zo makkelijk om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de supermarkt. Dus begeven singles zich vol goede moed in de onlinedatingjungle: Tinder. Maar hoe pak je dat het best aan? Wat doe je na het blijde nieuws: ‘It’s a match’? En – misschien nog het leerrijkst – hoe fout kan het gaan op Tinder? Lees hier meer over in dit boek.

Overleven Op Tinder
Bekijk bij bol.com

Bron: dingenvoorvrouwen.nl
Foto: Getty Images

Lees ook: mensen met déze drie sterrenbeelden zijn de beste partners in een relatie

Lees Vriendin digitaal

Voor €6,50 per maand

Ja, dit wil ik!

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.