slapen uitslapen

Déze vier sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Sommige mensen blijven het liefst de hele dag in bed liggen, terwijl anderen er ’s ochtends moeiteloos uitgaan. Grote kans dat hun sterrenbeeld hiermee te maken heeft.

Déze vier sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen:

Boogschutter

Als het zou kunnen, zou de Boogschutter het liefst de hele dag in bed doorbrengen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn dan echte avondmensen en hebben dan ook een hekel aan vroeg opstaan. Het enige waar ze een uitzondering voor maken, is hun werk.

Kreeft

Kreeften staan bekend om hun gevoelige en empathische karakter. Veel mensen komen dan ook naar hen om hun hart te luchten. Door al het luisteren en nadenken, is het niet vreemd dat dit teken veel slaap nodig heeft. Het liefst slapen zij dan ook uitgebreid uit.

Tweelingen

Tweelingen is met stipt het sterrenbeeld dat het langst kan slapen. Aangezien ze een drukke agenda hebben, vallen ze altijd binnen de kortste keren in een diepe slaap. Doordeweeks duiken ze vroeg onder de wol om de volgende dag weer productief aan de slag te kunnen. Maar is het weekend? Dan blijven ze het liefst de halve dag in bed.

Weegschaal

Weegschalen houden het liefst iedereen te vriend en doen hier enorm hard hun best voor. Hoewel dit een grote vriendenkring oplevert, vreet het ook enorm veel energie. De manier waarop zij dit toch volhouden, is door veel te slapen. Weegschalen verlangen vaak al lang van tevoren naar het weekend, als er geen wekker hoef te worden gezet.

Bron: tipsenweetjes.nl
Foto: Getty Images

Lees ook: mensen met déze drie sterrenbeelden zijn de beste partners in een relatie

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen